Rumpelstiltskin Posted July 8, 2018 Author Share Posted July 8, 2018 "Zivot ti je kao autobús, neko sedí a neko stojí.." Lule, Arhiv duse TV5, proleće 1995 Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Real sa Nišave Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 1 hour ago, Rumpelstiltskin said: kostina tribina je loza Koj ces tamo međ Tomini potrčci, na Zapad s Lalicu će bude rokenrola Link to comment
W.F.C. Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 (edited) Lule the legend Ja sam Risto Bukvic, a ovo je emisija Arhiv duse. Najjaci potez mu je bio kad je kao clan kabineta gradonacelnika cini mi se, izaso u Planinarski go do pojasa... Edited July 8, 2018 by W.F.C. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 8, 2018 Author Share Posted July 8, 2018 Koj ces tamo međ Tomini potrčci, na Zapad s Lalicu će bude rokenrola Sto rece kapetan onomad, da znam da će izdrži celu sezonu na vreloj stolici Reala, da zavrsim sezonsku zapadnu ..Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 8, 2018 Author Share Posted July 8, 2018 Lule the legend Ja sam Risto Bukvic, a ovo je emisija Arhiv duse. Najjaci potez mu je bio kad je kao clan kabineta gradonacelnika cini mi se, izaso u Planinarski go do pojasa...Risto nije bio trezan petnes dana godišnje, u proseku ..Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
W.F.C. Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 (edited) Najjace u drugom klipu... Neznam koje najbolji strelac Edited July 8, 2018 by W.F.C. Link to comment
martick Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Ima 5-6 marketinskih agencija u Nisu sto lepo rade,da su jednu od pomenutih angazovali da rade vise segmenata od standova po gradu do internet spotova i ostalog. Link to comment
Dali_man Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 5 komada u mrezi Rockova nam je marketinski potez godine. Link to comment
Captain_Darling Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Има на званичној ФБ страници 4 минута снимак тренинга са "Жељиног", Лалат објашњава како ће цела Србија да нас гледа јер преноси РТС а не Арена... Link to comment
martick Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 (edited) To je i najbolji marketing,zgazi sve u ligi i eto ti publike Edited July 8, 2018 by martick Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Zvezda nudi Hajdina Cuki. Mogli bi da ga privolimo da dodje na Cair. Recimo ugovor o pozajmici uz procente od prodaje za razigravanje igraca. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 Има на званичној ФБ страници 4 минута снимак тренинга са "Жељиног", Лалат објашњава како ће цела Србија да нас гледа јер преноси РТС а не Арена...A ipak koristiš fb ....Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Captain_Darling Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 1 hour ago, Rumpelstiltskin said: A ipak koristiš fb .... Sent from my MI 6 using Tapatalk Ја ти објашњава како ради тај мој налог ал' ме ти не разбираш братко Link to comment
Recommended Posts