Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 3 minutes ago, Constantin said: A može i jedan golman, zadnji vezni, štoper i napadač...neće se baci Pa kad se vec cackas :P Link to comment
Real sa Nišave Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 39 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Reale jesmo blizi da u narednoj sezoni imamo 2 japanca ili da budemo bez ijednog? Sta se dogadja... Japancu nismo ponudili koliko je on hteo, pa je trenutno u Zemunu. Kod Nome je ugašen pozar, posto mu isplatili zaostale plate. Mrka ostao veceras pola sata posle treninga i izvodio slobonjake, Boze me sacuvaj. E da, Lalatović smatra da je najbolje Apostolovica da posaljemo negde na sest meseci, ne zato sto nema mesta u timu, vec zato sto je imao godinu dana pauzu i da odigra negde polusezonu kako bi se vratio. Potrebne su mu utakmice, kaže. Dugalić i danas bio na treningu. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 8, 2018 Author Share Posted July 8, 2018 Pa ne znam da li je bolje dva Japanca nego Japanca i crnca...daj da kupimo ovog iz Gziru, dobar je....Zar ne reče da je rang brata Ašćere ?Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Real sa Nišave Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Ce pijemo li pivce na Maltu? Link to comment
Constantin Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 55 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Zar ne reče da je rang brata Ašćere ? Sent from my MI 6 using Tapatalk Ne pratiš fabulu.... Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 8, 2018 Author Share Posted July 8, 2018 Ne pratiš fabulu....JebagaSent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 8, 2018 Author Share Posted July 8, 2018 Ce pijemo li pivce na Maltu?Neki ćete da idete s klub, neki ćemo da navijamo iz foteljuSent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Real sa Nišave Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Nema nista od idenje s klub, to nemoj da si maštate Link to comment
Captain_Darling Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Како вас не мрзи оволико да чукате, скоро 100 стране а ниједна званична утакмица још није одиграна Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 8, 2018 Author Share Posted July 8, 2018 Како вас не мрзи оволико да чукате, скоро 100 стране а ниједна званична утакмица још није одиграна ČukamSent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Captain_Darling Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 "Ч-ч-ч-чукам, шљискам..." Вуду Попаје, ти ли си? Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 8, 2018 Author Share Posted July 8, 2018 "Ч-ч-ч-чукам, шљискам..." Вуду Попаје, ти ли си?Вуду Бетмен 7Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Captain_Darling Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Немој с овог хероја и бројку, много зајебано за римовање Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 8, 2018 Author Share Posted July 8, 2018 Немој с овог хероја и бројку, много зајебано за римовање Пријавит чу те за спамSent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 8, 2018 Author Share Posted July 8, 2018 Nema nista od idenje s klub, to nemoj da si maštateRaspršiše se snoviSent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts