Rumpelstiltskin Posted July 7, 2018 Author Share Posted July 7, 2018 S ponosom Trn u oku svakome [emoji4]Eve ga gastarbeiter Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Real sa Nišave Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 Krstić, Lalatović i Filip Stanković na pozajmicu kod Recka. Link to comment
Med Livadski Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 Postali smo zajebani, imamo filijalu u Superligi. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 7, 2018 Author Share Posted July 7, 2018 15 minutes ago, Med Livadski said: Postali smo zajebani, imamo filijalu u Superligi. jebaga Link to comment
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 Reale jesmo blizi da u narednoj sezoni imamo 2 japanca ili da budemo bez ijednog? Sta se dogadja... Link to comment
Constantin Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 7 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Reale jesmo blizi da u narednoj sezoni imamo 2 japanca ili da budemo bez ijednog? Sta se dogadja... Pa ne znam da li je bolje dva Japanca nego Japanca i crnca...daj da kupimo ovog iz Gziru, dobar je.... Link to comment
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 2 minutes ago, Constantin said: Pa ne znam da li je bolje dva Japanca nego Japanca i crnca...daj da kupimo ovog iz Gziru, dobar je.... Dal moz da mu damo platu, standard je tamo...:) Link to comment
Constantin Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 3 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Dal moz da mu damo platu, standard je tamo...:) Ne znam šta se dešava s PAvkovim, ali imamo, mislim, dovoljan fond igrača, a i već šaljemo na kaljenje nekolicinu...ja mislim da prelazni rok završen što se naš tiče. Odlično obavljen posao....eventualno još neka "bomba" ali to je to. Link to comment
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 1 minute ago, Constantin said: Ne znam šta se dešava s PAvkovim, ali imamo, mislim, dovoljan fond igrača, a i već šaljemo na kaljenje nekolicinu...ja mislim da prelazni rok završen što se naš tiče. Odlično obavljen posao....eventualno još neka "bomba" ali to je to. Moze Rade Dugalic plus misteriozni japanac uz Nomicu zadrzanog plus Kajevic koji nam je bio zelja a i dalje je bez kluba pa da se slozim za prelazni rok Pavkova iskreno ne bih vise kod nas, mislim da je ispunio misiju ovde, i da vec krajem prosle sezone nije to bila ta motivacija... Imamo ovog Jusufa Nurkica, Nikodijevica pa i El Mrku velicanstvenog... Link to comment
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 A zaboravih i levog beka jbg.... Link to comment
Constantin Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 4 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: A zaboravih i levog beka jbg.... A može i jedan golman, zadnji vezni, štoper i napadač...neće se baci Link to comment
Recommended Posts