MaErAkLoIJA Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 (edited) 1 minute ago, Constantin said: Pa i nije nemoguće....pored Vukanovića i nije mogao da se naigra, i što da ne...možda ga kod nas krene, nikad se ne zna. Dobre "gabarite" ima...kao Pavkov. To stoji nego mi malo smeta "mozda" Edited June 21, 2018 by MaErAkLoIJA
Constantin Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 11 minutes ago, MaErAkLoIJA said: To stoji nego mi malo smeta "mozda" E pa jbg. da kupimo Mandžukića
MaErAkLoIJA Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 2 minutes ago, Constantin said: E pa jbg. da kupimo Mandžukića Ma znam, taman posla da sam nezadovoljan samo sam ocekivao pojacanje
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Ne bih da mracim, ali jebem te spice, mozda ako mu namena bude bila 10 min po tekmi i to samo kad jurimo rez. Slavisko za ovog izmislio fudbal... Ili ja imam prevelika ocekivanja ili ovi nasi nisu normalni.
MaErAkLoIJA Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 28 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ne bih da mracim, ali jebem te spice, mozda ako mu namena bude bila 10 min po tekmi i to samo kad jurimo rez. Slavisko za ovog izmislio fudbal... Ili ja imam prevelika ocekivanja ili ovi nasi nisu normalni. Nemas prevelika ocekivanja po osnovu obecanja a imas po osnovu realnog stanja
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Sacekacemo, nadam se da su sem dvojice stopera ovi ostali za popunjavanje ekipe... a da ono najbolje tek sledi,e sad sto bi mi sve i odmah, a igraci prvo inostranstvo, pa se to malo kosi onda jbg...
Real sa Nišave Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Ne znam otkud to za Nikolića, kad nije došao u klub
MaErAkLoIJA Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 9 minutes ago, Real sa Nišave said: Ne znam otkud to za Nikolića, kad nije došao u klub Obzirom da Sanja pise a mislim da je to ova nasa, verovatno se pridruzio na pripremama ili ga pokupili u Krusevac
MaErAkLoIJA Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 Neki mladi igraci su vec par godina sa timom. Mogao bi vec neko da se dokaze i zauzme mesto u startnoj. Vreme je i mi da iznedrimo nekog klinca koji nece samo da popunjava rupe vec da bude nosioc. Najblizi je Apostolovic, Mrkic a mozda i jos neko iznenadi. Ocigledno je da ni u mladjim kategorijama nemamo spica. Vidim Brankovica prestali da zovu.
MaErAkLoIJA Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 (edited) Plakacemo mi za Haskicem Edited June 22, 2018 by MaErAkLoIJA
Rumpelstiltskin Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 Apropo Lalatove izjave da nam pored spica i i veznog fali i krilni igrac, razmisljam Babic, Stanisavljevic, Apostol, Mrka ... Ko zna ko ce sve ode, bem li ga ...
MaErAkLoIJA Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 5 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Apropo Lalatove izjave da nam pored spica i i veznog fali i krilni igrac, razmisljam Babic, Stanisavljevic, Apostol, Mrka ... Ko zna ko ce sve ode, bem li ga ... Ako svi ostanu Babic i Caki ce verovatno da se smenjuju na sredini, desno starter Stanisavljevic a levo Mrka ili Apostol. I ako krenu Stanisavljevic, Caki i Babic, verovatno Caki ne moze celu tj nije planiran pa opet Babic u sredinu i jedan od ove dvojice. Mozda i Apostola konacno vidimo iza napadaca. Ako ovako ostane imamo dovoljno za rotaciju. Cak jos jedan da dodje nece biti previse jer ima da se igra. Igraci ulaze u formu, ispadaju. Tu je i Acko da ne zaboravim. Ako ne dodje kasvetan spic ja bih pocinjao sa Mrkom a Nikolic za razbijanje bunkera.
MaErAkLoIJA Posted June 22, 2018 Posted June 22, 2018 (edited) 12 hours ago, Constantin said: Pa i nije nemoguće....pored Vukanovića i nije mogao da se naigra, i što da ne...možda ga kod nas krene, nikad se ne zna. Dobre "gabarite" ima...kao Pavkov. Vukanovic 7 golova, 8 asistencija. Mi nemamo dva igraca da se saberu sa toliko asistencija. https://www.transfermarkt.com/aleksa-vukanovic/profil/spieler/145702 Edited June 22, 2018 by MaErAkLoIJA
Rumpelstiltskin Posted June 22, 2018 Author Posted June 22, 2018 (edited) 5 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Vukanovic 7 golova, 8 asistencija. Mi nemamo dva igraca da se saberu sa toliko asistencija. https://www.transfermarkt.com/aleksa-vukanovic/profil/spieler/145702 Nasa tri-cetri, po TM, najvrednija igraca vise i nisu tu niti su u Lalatovom fokusu ... Ovaj vas Vukanovic je za nas space shuttle PS> Bitno smo mi za 50.000 uvaljali Arsu Edited June 22, 2018 by Rumpelstiltskin
Recommended Posts