Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2018/2019

Rumpelstiltskin

Recommended Posts

Posted

Pa bojimo se da je druga liga Swice jaca od nase prve, nista drugo...

Posted

Ne vidjam vise Raula na stadionu. Istekao mu ugovor, mislim.

Posted
12 minutes ago, Real sa Nišave said:

Ne vidjam vise Raula na stadionu. Istekao mu ugovor, mislim.

Na Nomu sam mislio:)

Posted
58 minutes ago, Nikodije said:

sta je problem sa vaduzom? oni igraju drugu ligu svajcarske, mislim da su ovi gruzini ili jermeni neugodniji

Nemamo bas neki reper gde smo u odnosu na ostale, al cisto posmatrajuci lige iz kojih dolaze, vrednosti na TM, stice se neki takav utisak, koji, o koncu, ne mora nista da znaci,

Posted

Кад је жреб, данас или сутра?

Posted

А кад нам стижу бомбе од појачања? :fantom:

Posted

Sutra posle 13 h, kad utvrdimo kolko nam bombi treba :s_d:

Posted

moj prvi festival, Sziget 2.000 :heart:

Резултат слика за bomba energy drink

Posted

Pankov potpisujes,bivsi stoper Vose!

Forum i sluzi tome da se zna pre svih:)

Posted

Шушкало се о њему већ недељу дана, било би лепо ако се стваро оствари тај трансфер...

Posted

Ne deluje lose ni onaj Bempah sto je takodje bio u Vosi, ne znam sto su ga otkacili...

Posted

Ne znam zasto forumasi kriju ko sta i kako,ili kazite sta znate ili ne podevajte:laugh:

Bempah je ponudjen upravi,odlican igrac! Bivsi kapiten Gane U21! 

Posted
1 minute ago, martick said:

Ne znam zasto forumasi kriju ko sta i kako,ili kazite sta znate ili ne podevajte:laugh:

Bempah je ponudjen upravi,odlican igrac! Bivsi kapiten Gane U21! 

Ne otkrivaju se imena igraca sa kojima smo u kontaktu zato sto nam iste maznu drugi klubovi.

Bempah je dobar igrac, nije neko ozbiljno pojacanje i treba da se vidi da li bi eventualno zauzimao mesto nekom od mladjih. Vojvodina ga nije zadrzala ili zato sto je nova uprava htela da rascisti sa starom upravom i mahinacijama ili su pa oni hteli da maherisu. Ne vidim razlog da se posle njegovih igara dobije otkaz a da pritom ne dovedu nista bolje ili bar isto.  Inace trudi se, agilan je, borben, ima neku zicu u tom delu kao i Ndiaye iz Napretka ali da ih ne uporedjujemo jer je ovaj drugi klasa vise.

Posted

Skontao mare kad nam maznuli pola tim :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...