Real sa Nišave Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Ce trckara jos par dana dok mu istekne ugovor, kao i Raul. Mislim da je i Simunović bye bye sa njima. Caki i kapiten sutra produzuju ugovore.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Zadrzao bih ja i Raulceta i Slavisu za neku rotaciju, za razliku od Simunovica... A sa Nomu da me zajebu, dosta je sto gledam Arsu u Vosinom dresu, da ode i Noma bilo bi previse. A i nisu neke pare, toliko su dali za desnog beka Spartaku, a ipak nije isto....
Rumpelstiltskin Posted June 19, 2018 Author Posted June 19, 2018 Moguće je da Radnički sutra ne sazna definitvno ime protivnika, već da će morati da sačeka okočanje preliminarne runde i mečeve zakazane za 28. jun i 5. jul. jebaga
Dali_man Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Just now, Rumpelstiltskin said: Moguće je da Radnički sutra ne sazna definitvno ime protivnika, već da će morati da sačeka okočanje preliminarne runde i mečeve zakazane za 28. jun i 5. jul. jebaga Pa ako nam se padnu u zrebu pobednici ova dva para sto igraju pretkolo. Samo sto novinara mrzelo da objasni to u dve recenice.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 1 minute ago, Dali_man said: Pa ako nam se padnu u zrebu pobednici ova dva para sto igraju pretkolo. Samo sto novinara mrzelo da objasni to u dve recenice. A Rumpela mrzelo da razmisli
Dali_man Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 6 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: A Rumpela mrzelo da razmisli
Real sa Nišave Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 3 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Zadrzao bih ja i Raulceta i Slavisu za neku rotaciju, za razliku od Simunovica... A sa Nomu da me zajebu, dosta je sto gledam Arsu u Vosinom dresu, da ode i Noma bilo bi previse. A i nisu neke pare, toliko su dali za desnog beka Spartaku, a ipak nije isto.... Mi iskamo jos toliko.
Nikodije Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 kakve su vam zelje: Čikura (Gruzija), Vaduc (Lihtenštajn), Narva Trans (Estonija), Druids (Vels)/Trakai (Litvanij), Gandžasar (Jermenija), Sant Julija (Andora)/Gzira junajted (Malta); jel dobio cair dozvolu za evropu?
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 5 minutes ago, Nikodije said: kakve su vam zelje: Čikura (Gruzija), Vaduc (Lihtenštajn), Narva Trans (Estonija), Druids (Vels)/Trakai (Litvanij), Gandžasar (Jermenija), Sant Julija (Andora)/Gzira junajted (Malta); jel dobio cair dozvolu za evropu? Cair je uvek u fazi dobijanja neke dozvole, kako za jsl, tako i za evropu:) A zelje su wels ili andora. Sve u svemu, izbeci lazne Lihtejnstance..
Dali_man Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 4 minutes ago, Nikodije said: kakve su vam zelje: Čikura (Gruzija), Vaduc (Lihtenštajn), Narva Trans (Estonija), Druids (Vels)/Trakai (Litvanij), Gandžasar (Jermenija), Sant Julija (Andora)/Gzira junajted (Malta); jel dobio cair dozvolu za evropu? Svi sem Vaduza, Najbolje bi bilo pobednik duela Sant Julija (Andora)/Gzira junajted (Malta). Nista jos zvanicno, jos se stadion sminka, ali prema najavama, prva dva kola bi trebala da mogu da se igraju u Nisu.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 9 minutes ago, Real sa Nišave said: Mi iskamo jos toliko. I to mi je nekako mrsavo, al mi deluje da cemo ga na kraju onda ispratiti uz 150 k... A do kada zamenik kapitena ima ugovor?
Nikodije Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 3 minutes ago, Dali_man said: Svi sem Vaduza, Najbolje bi bilo pobednik duela Sant Julija (Andora)/Gzira junajted (Malta). Nista jos zvanicno, jos se stadion sminka, ali prema najavama, prva dva kola bi trebala da mogu da se igraju u Nisu. sta je problem sa vaduzom? oni igraju drugu ligu svajcarske, mislim da su ovi gruzini ili jermeni neugodniji
Recommended Posts