W.F.C. Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: pobednik vecitog derbija Radnicki Nis cukam bliyanci Bate to je to, izgubili su bodove obojica, smanjili ismo zaostatak za jednima a povecali prednost nad drugima. E sad smo u sredu mi na potezu.
Constantin Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Just now, W.F.C. said: Bate to je to, izgubili su bodove obojica, smanjili ismo zaostatak za jednima a povecali prednost nad drugima. E sad smo u sredu mi na potezu. Samo da nam Gruja ne sudi....
Constantin Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 12 minutes ago, martick said: Zasto ne moze,ne kontam?? za sada su na -6 podela bodova -3! imaju para,sta je problem Neće biti pre Čuke na tabeli 200%....ne znam samo kakva je situacija, ako neko ispre njih osvoji KUp...npr. mi.....koliko mesta vode u LE ?
W.F.C. Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 5 minutes ago, Constantin said: Samo da nam Gruja ne sudi.... Boki malo razocarao danas, sta mu bi...
Rumpelstiltskin Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 8 minutes ago, W.F.C. said: Boki malo razocarao danas, sta mu bi... nisam gledao, sto ?
Constantin Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Imaju jednog mladog kasapina, Pavlović, koji trebao još u prvom da leti napolje, ali zahvaljujući Čokotanu ostao je u igri... Zdjelar takođe. Molim Boga samo Vaske da ne sudi u sredu. Bolji smo za dve klase. Ako igramo kao danas demontiraćemo ih. Svakako dobijamo batine, pokušaće sve da nas dobiju. Na znanje ne mogu 200%.
Constantin Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 38 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Miletic 4 zuta Zakaric 4 zuta Ćelavi Miletić?
W.F.C. Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 51 minutes ago, Rumpelstiltskin said: nisam gledao, sto ? Pa sudio penal za Radnik.
W.F.C. Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 4 minutes ago, Constantin said: Imaju jednog mladog kasapina, Pavlović, koji trebao još u prvom da leti napolje, ali zahvaljujući Čokotanu ostao je u igri... Zdjelar takođe. Molim Boga samo Vaske da ne sudi u sredu. Bolji smo za dve klase. Ako igramo kao danas demontiraćemo ih. Svakako dobijamo batine, pokušaće sve da nas dobiju. Na znanje ne mogu 200%. Dace sve od sebe sigurno ali nikad nismo imali vece sanse da ih pobedimo tamo. Ti mozda pamtis neku pobedu tamo, ja recimo ne, a pamtim zadnjih 30 i kusur godina. Svakako da se ne treba zalecemo niti da podlezemo provokacijama. Sudjenje verovatno zeznuto ima da bude takodje.
Real sa Nišave Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 U utakmici između Zvezde i Partizana pobedio je Radnički Niš. Ukoliko bi se sad podelili bodovi, tabela bi izgledala ovako Zvezda 33 Radnički 30 Partizan 26 Čuka 23 Mladost 20.. Titula nikad bliža Nišu! Danas novi rekord, nova motivacija. Idemo dalje, korak po korak, do cilja. Idemooo Niiiiiš
Rumpelstiltskin Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 6 minutes ago, Constantin said: Ćelavi Miletić? moje kalkulacije kazu da a ako si lud da mi verujes, jbg
Real sa Nišave Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Malo sam se popalio posle ove danasnje fantazije na Cair, jos kad sam video povratak Konstantina na tribinu toeto
Rumpelstiltskin Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 1 hour ago, Rumpelstiltskin said: pobednik vecitog derbija Radnicki Nis cukam bliyanci decko, cete tuzim za zastitu autorskih prava
Recommended Posts