Constantin Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 2 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Primas i vatrogasca ....da b...neko mora da zanosi na krivinu..
Vatrogasni Dom Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 3 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Primas i vatrogasca Imas pivo
Rumpelstiltskin Posted October 4, 2018 Author Posted October 4, 2018 Kakav simboličan datum za otvaranje na rovčeSent from my MI 6 using Tapatalk
Captain_Darling Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 24 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Kakav simboličan datum za otvaranje na rovče Sent from my MI 6 using Tapatalk Па радили су багери па има и логике да се изабере тај датум. Само још да обавесте Коштуницу...
Rumpelstiltskin Posted October 4, 2018 Author Posted October 4, 2018 Koi?24. septembarSent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Ne razumeš...to je PPP humor.... tako kažu "kolege" sa drugih tema..
Rumpelstiltskin Posted October 4, 2018 Author Posted October 4, 2018 Pitam lepo. Mada me i ne interesuje.Mnogo pitas za nekog tako mladog ovde ... A pivo kosti jos nisi platio ..Sent from my MI 6 using Tapatalk
MaErAkLoIJA Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 11 hours ago, Constantin said: Dosta zanimljiv intervju. Nije kao mnogi igraci da odgovara kratko i sablonski. Vidi se da decko ukljucuje mozak. Jedva cekam da ga vidim na golu.
Rumpelstiltskin Posted October 5, 2018 Author Posted October 5, 2018 Dosta zanimljiv intervju. Nije kao mnogi igraci da odgovara kratko i sablonski. Vidi se da decko ukljucuje mozak. Jedva cekam da ga vidim na golu.Ne mora uključuje mozak. Nek brani samo. Mada jeste ugodno uhu kad cujes od fudbalera da moze da sklopi vise od prosto prosirene...Sent from my MI 6 using Tapatalk
Rumpelstiltskin Posted October 5, 2018 Author Posted October 5, 2018 Nama je Mladost sve, Mi živimo zbog nje, I neka svako zna, Da Mladost volim ja, Naša je pobedaSent from my MI 6 using Tapatalk
Recommended Posts