Constantin Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 5 minutes ago, Vatrogasni Dom said: Kosta srksio tv pa sad natenane catuje Dolaziš u Lučane ?
Vatrogasni Dom Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Ako mi verujes vrlo rado nemam to gostovanje, ali me jebe mrtav privatnik radim subotom dzabe ko crveni krst.
Constantin Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 2 minutes ago, Vatrogasni Dom said: Ako mi verujes vrlo rado nemam to gostovanje, ali me jebe mrtav privatnik radim subotom dzabe ko crveni krst. Ako ti je kad se jebavaš s prestoničari...po Niš nemaš gde... Nego, ja li da se skidam kad damo go, kad tebe već nema
Vatrogasni Dom Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 (edited) Tvoj toplicanin jebo te u dupe iz Blace.... Edited October 3, 2018 by Vatrogasni Dom :)
Constantin Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 6 minutes ago, Vatrogasni Dom said: Tvoj toplicanin jebo te u dupe iz Blace.... UUuuuuuu Blace i Gornja Toplica...ki oko i dupe...
Constantin Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 6 minutes ago, Vatrogasni Dom said: To je taj potez
W.F.C. Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Sve sto nismo vidli od Brazila na dva zadnja SP... vidli smo veceras
Constantin Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Just now, W.F.C. said: Sve sto nismo vidli od Brazila na dva zadnja SP... vidli smo veceras Da b...ovaj Nejmar još malo pa ko Piksi.
Constantin Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Quote Младост - Раднички Н. Субота, 06.10.2018 16:00 - Лучани Главни судија: БРДАР Илија Први помоћни судија: ЖИВИН Светозар Други помоћни судија: ОЛАЈОШ НАЂ Матија Четврти судија: СИМОВИЋ Новак
Constantin Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Poslednje što nam je sudio je u Kuli protiv Spartaka, a pre toga na Banovom brdu, kad je Lalat sedeo na travu. Sad je red da Lalatu "vrati"
martick Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Moramo dobiti Lucance kako znamo i umemo,od te utakmice mnogo zavisi! Partizan u narednih 4-5 utakmica ima tezak raspored(Vozdovac,Spartak, Napredak,Vojvodina i Cuka)plus njihova forma koja nije bas sjajna a nas ceka nesto laksi raspored(Zemun,Rad,Macva, Backa i Proleter), i daje nam za pravo da cemo biti vicesampioni jesenjeg dela sampionata!
Recommended Posts