Rumpelstiltskin Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 A b priznao covek da pogrešioSent from my MI 6 using Tapatalk
Dali_man Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Председник Нишлија објашњава позадину инцидента: Навијачи на западу из ложе Партизана посипани водом…
Apollo Creed Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 8 minutes ago, Constantin said: +Zvezdu volim i spreman sam sve da joj dam. Biću joj kao i do sada uvek na raspolaganju - naveo je Tončev.
Rumpelstiltskin Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 Interesantna je simptomatologija da se navijaci fkrn poistovećuju sa rukovodstvom kluba dok se blizanacki svojih odriču sa gnusanjem.Manje vina, manje vina..Sent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 5 minutes ago, Apollo Creed said: +Zvezdu volim i spreman sam sve da joj dam. Biću joj kao i do sada uvek na raspolaganju - naveo je Tončev.
Constantin Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Just now, Rumpelstiltskin said: Interesantna je simptomatologija da se navijaci fkrn poistovećuju sa rukovodstvom kluba dok se blizanacki svojih odriču sa gnusanjem. Manje vina, manje vina.. Sent from my MI 6 using Tapatalk LAžna politička korektnost. A i jedni i drugi žele da satru svoje "večite rivale" do ispod granice postojanja.
hrkljush boys_2 Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 On 30.9.2018. at 21:45, Rumpelstiltskin said: opalac, eve ga b92 dobro dosao elem, da u pravu si totalno, prelomni trenutak utakmice lalate, jedi govna prike predremao od kad je uso u ofsajd treci go isparvno ponisten Bolje te našao
W.F.C. Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Gde igraju omladinci utakmice lige, jel postoji stalni teren ili se menja? Sjajno su krenuli, pobedili Partizan i Zvezdu.
Vatrogasni Dom Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Liii nisam ga prepoznao pustio bradicu sorry.
Recommended Posts