Rumpelstiltskin Posted October 1, 2018 Author Posted October 1, 2018 Da ga pljugas druze Rumpele [emoji4] Stvar je jasna, Livadski je HaletaSent from my MI 6 using Tapatalk
Real sa Nišave Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Sad mi kaze kolega da je flaša vode bačena iz lože Partizana i da je pogodila njegovog prijatelja u glavu. Čoveku velika cvoruga izašla, a inače došao iz Berlina u posetu. Elem, posto je snimljen momak koji je bacio flašu, policija ulazi u ložu da privede kretena i ovaj vadi značku i pokazuje pandurima u trenutku kada su mu prišli da ga izvedu. Panduri se okreću i odlaze. To se i na snimku vidi, da je publika odma prepoznala ko je bacio flašu.
Constantin Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Ja ne znam zašto je Partizanu potreban Pantić sa svojim fašističkim metodama. Na kraju će sam Prtizam imati najveće štete od njega. Njega i onako niko u Srbiji ne smatra ozbiljnim, osim nekoliko sledbenika po forumima...
Dali_man Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 2 hours ago, Constantin said: Ja ne znam zašto je Partizanu potreban Pantić sa svojim fašističkim metodama. Na kraju će sam Prtizam imati najveće štete od njega. Njega i onako niko u Srbiji ne smatra ozbiljnim, osim nekoliko sledbenika po forumima... I nekoliko hiljade idiota na raznim njihovim tribinama. Mani to "ne smatra ga niko ozbiljnim" On je glasnogovornik sveopsteg "navijackog" ludila iza kojeg stoji mafija i DB.
Constantin Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 9 minutes ago, Dali_man said: I nekoliko hiljade idiota na raznim njihovim tribinama. Mani to "ne smatra ga niko ozbiljnim" On je glasnogovornik sveopsteg "navijackog" ludila iza kojeg stoji mafija i DB. Ceniš da ga ozbiljno shvatimo ili da i mi napravimo nekog svog Pantića ?
Dali_man Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 3 minutes ago, Constantin said: Ceniš da ga ozbiljno shvatimo ili da i mi napravimo nekog svog Pantića ? Dovoljan nam je ovaj zamrznuti Sojic. Da ne idemo bas toliko daleko.
Constantin Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 2 minutes ago, Dali_man said: Dovoljan nam je ovaj zamrznuti Sojic. Da ne idemo bas toliko daleko. Naravno, mi smo ozbiljan klub, sa mnogo dužom tradicijom nego ovi što posežu za takvim likovima.
Real sa Nišave Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Vidis da smo potrebni na atletkoj stazi, ovi iz Vesnika sikanirali Borivoja.
Constantin Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 1 minute ago, Real sa Nišave said: Vidis da smo potrebni na atletkoj stazi, ovi iz Vesnika sikanirali Borivoja. JA sam isterao jednu šmizlu kad je Borjan bio na našem golu. Psovala ga sve vreme, a akredizovao se njen momak i uveo je tu, iza gola. Momak je bio foto-reporter.
Boki Nis Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Sto vise gledam onaj gol sto nam ponisten....vise mi se cini da nije bio ofsajd. Gledajuci Mrku mozda i deluje, al gleda se njegova noga i lopta. Sto nam ne pokazu njihove 156,kamere sto su poneli... Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Constantin Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 6 minutes ago, Boki Nis said: Sto vise gledam onaj gol sto nam ponisten....vise mi se cini da nije bio ofsajd. Gledajuci Mrku mozda i deluje, al gleda se njegova noga i lopta. Sto nam ne pokazu njihove 156,kamere sto su poneli... Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka Pazi da ti ne pokažu. Oni kad kradu ćute ko miševi...
Rumpelstiltskin Posted October 1, 2018 Author Posted October 1, 2018 tede casa ilic da uripi na istok pred kraj, sve da ni pobije ...
ackonish Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Okrećemo se dalje, pozivam forumaše, da daju svoj doprinos i golmana koji se sutra vraća treninzima pitaju šta god žele da znaju. Intervju radimo pre ili posle treninga u sredu. Pa, izvolite, pitajte
W.F.C. Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Partizanov vesnik je nekad bila normalna klupska novina koja se kupovala i rado citala sirom zemlje... Ovo nije Partizanov vesnik... Ovo je samo Pantic, drugovi...
W.F.C. Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Bata Mirkovic legenda, bez kukanja na sudije, los teren i ostalo sto smo sve cesce prinudjeni da slusamo... konacno ok lik za trenera kod njih... izjave na 6:00
Recommended Posts