Med Livadski Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 (edited) Simunovic tuzio klub i dobio na sudu 100 iljadarki. Edited September 2, 2018 by Med Livadski
MaErAkLoIJA Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Crvena zvezda je Srbija, što je rekao Aleksandar Vučić, koji ne krije da je navijač Crvene zvezde... Rekao mi je „Terza, kad je jaka Zvezda, jaka je i Srbija“. Stvarno mislim tako! Nije jaka Srbija vec jaka centralizacija iste. Svi da pocrkaju i crkavajuci da ih slave...
Vatrogasni Dom Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Ko slavi, srecno....ne mora pivo da se trosi...
Constantin Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 1 hour ago, Vatrogasni Dom said: Ko slavi, srecno....ne mora pivo da se trosi... imaš...
W.F.C. Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Subota 19h, Cair, Radnicki - Rabotnicki prijateljska
Rumpelstiltskin Posted September 4, 2018 Author Posted September 4, 2018 Micic definitivno u ProleteruMa staestebe aman zaman, igrao zadnje kolo kod brata u supicuSent from my MI 6 using Tapatalk
MaErAkLoIJA Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: Ma staestebe aman zaman, igrao zadnje kolo kod brata u supicu Sent from my MI 6 using Tapatalk https://www.transfermarkt.com/dusan-micic/profil/spieler/128324
Rumpelstiltskin Posted September 4, 2018 Author Posted September 4, 2018 https://www.transfermarkt.com/dusan-micic/profil/spieler/128324Rekoh, naravno da je konačno, igrao covek za proleter proslo koloSent from my MI 6 using Tapatalk
MaErAkLoIJA Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Just now, Rumpelstiltskin said: Rekoh, naravno da je konačno, igrao covek za proleter proslo kolo Sent from my MI 6 using Tapatalk Ja tebe uglavnom nista ne razumem ... Oprosti
Rumpelstiltskin Posted September 4, 2018 Author Posted September 4, 2018 Ja tebe uglavnom nista ne razumem ... Oprosti [emoji6][emoji3]Sent from my MI 6 using Tapatalk
Captain_Darling Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Сад кад крене тамо да пресамићује...
W.F.C. Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Znao sam ja da Drinca i Munja ne idu zajedno, nego aj reko da si cutim bolje Valjda smo uzeli neku paricu, bar za pljeskavicu
MaErAkLoIJA Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 3 minutes ago, W.F.C. said: Znao sam ja da Drinca i Munja ne idu zajedno, nego aj reko da si cutim bolje Valjda smo uzeli neku paricu, bar za pljeskavicu Meni nije palo na pamet jer je odlicno odigrao prolecni deo i mislio sam da ce da ga cekaju. Ona igra od prosle godine vredi da se ceka i sa Micicem je definitivno problem ovaj letnji period zbog konstitucije.
martick Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Ma kakav Micic,svaki put kad ima loptu u svom posedu treses se da ce je olako izgubiti...mnogo nesiguran a i bio je dosta negativan u samoj svlacionici!
Recommended Posts