Rumpelstiltskin Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 Dajte neki linkSkini mobdro aplikaciju i imas sve Arene sport klubove itd itdSent from my MI 6 using Tapatalk
MaErAkLoIJA Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Kad izadje Mrka bicemo jaci za 50%. Ne razumem Lalatovicevo forsiranje Nikodijevica i Haskica jer do sada to nije funkcionisalo. Voleo bih da vidim Damjanovica i Babica ali i Randjelovica. Ne znam da li se Nikodijevic povredio ali ubaciti njega i Mrku pre Stanisavljevica koji nam je jedan od najboljih igraca je po meni vise nepromisljeno nego neko takticko resenje.
Dali_man Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Bod ko kuca. Sila osovine Stane - Grba, mogla je da nas kosta sva tri boda, srecom pa smo imali raspoloznog gosu. Cim je usao Stanisavljevic, odmah smo zaustavili Ovusua i prebacili igru na njihovu polovinu, jos smo na kraju mogli do sva tri boda.
W.F.C. Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Odlicnih mesec ipo ,mislim da im treba ova pauza samo tako. U svih 11 utakmica je imalo sta da se vidi sem u Izraelu. Opet smo uboli golmana, neverovatno je vec postalo.
Rumpelstiltskin Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 Bod ko kuca. Sila osovine Stane - Grba, mogla je da nas kosta sva tri boda, srecom pa smo imali raspoloznog gosu. Cim je usao Stanisavljevic, odmah smo zaustavili Ovusua i prebacili igru na njihovu polovinu, jos smo na kraju mogli do sva tri boda. Počesmo mi zadnje vreme da mnogo slavimo bod ko kuću ......Sent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 36 minutes ago, Dali_man said: Bod ko kuca. Sila osovine Stane - Grba, mogla je da nas kosta sva tri boda, srecom pa smo imali raspoloznog gosu. Cim je usao Stanisavljevic, odmah smo zaustavili Ovusua i prebacili igru na njihovu polovinu, jos smo na kraju mogli do sva tri boda. Ja mislim čim je ušao Bondarenko....
Rumpelstiltskin Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 Vujaklija u Proleteru ..... Mogo Ivica strosi koju paru ... Ako su uopšte pare odlucivaleSent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 11 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Vujaklija u Proleteru ..... Mogo Ivica strosi koju paru ... Ako su uopšte pare odlucivale Sent from my MI 6 using Tapatalk To je njegov bivši tim za koji je odigrao u sezonama 2013-2015, 67 utakmica i postigao 26 golova. (Wikipedia)
Rumpelstiltskin Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 To je njegov bivši tim za koji je odigrao u sezonama 2013-2015, 67 utakmica i postigao 26 golova. (Wikipedia)A jel ? E pa eno s Munju nek prave bravure cuzamenSent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 4 minutes ago, Rumpelstiltskin said: A jel ? E pa eno s Munju nek prave bravure cuzamen Sent from my MI 6 using Tapatalk Zar ne reče Real da nije otišao u Proleter ?
Rumpelstiltskin Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 Bem li ga, pricita negde malopreSent from my MI 6 using Tapatalk
Real sa Nišave Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Vido si ga valjda danas da je sedeo na klupu
Rumpelstiltskin Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 Vido si ga valjda danas da je sedeo na klupuNisam gledao, jbg..Sent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 3 minutes ago, Real sa Nišave said: Vido si ga valjda danas da je sedeo na klupu Da be...a i ti si dobro odbranio one dve lopte
Constantin Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 3 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Nisam gledao, jbg.. Sent from my MI 6 using Tapatalk Yes...eno ga protiv svojih u Surdulicu štrika
Recommended Posts