Constantin Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 5 hours ago, MaErAkLoIJA said: Da li je u klubu onaj nas pomocni trener sto je bio i kod Rastavca, sve mu zaboravim ime. Znate na koga mislim i ako jeste sta radi, ima li neka zaduzenja? Mogao bi sada uz Lalatovica da kompletira znanje i kao djak Rastavca, Lalatovica, Djumija i jos pride trenera da postane ozbiljan kandidat za naslednika Lalata u buducnosti. Pepi - Predrag Pešić
Rumpelstiltskin Posted July 31, 2018 Author Posted July 31, 2018 5 minutes ago, Apollo Creed said: 0:5 copavi, zagrcnuo se dabogda s tu kafu
MaErAkLoIJA Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 (edited) 9 minutes ago, Constantin said: Pepi - Predrag Pešić Taj ga... Da li je u klubu ili digo sidro? Posle Lalata samo da oformi dobar strucni stab i imamo trenera za duge staze. Lalat mi se cini da bi digo sidro na prvi mig iz inostranstva a o Zvezdi da ne govorim. Prosao je pripreme od Rastavca do Lalata. Video kako se najbolje priprema ekipa, motivise, trenira. Pohvatao cake od svakog po malo i mislim da bi bilo greota pustiti coveka da na njemu neko drugi profitira kao sto smo mi na Rastavcu. Mislim da je bese i pro licencu uzoooo? Edited July 31, 2018 by MaErAkLoIJA
Captain_Darling Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 39 minutes ago, Apollo Creed said: 0:5 Због таквих као што си ти дође ми да навијам против близанаца у Европи... али ја сам ипак изнад тога
Rumpelstiltskin Posted July 31, 2018 Author Posted July 31, 2018 9 minutes ago, Captain_Darling said: Због таквих као што си ти дође ми да навијам против близанаца у Европи... али ја сам ипак изнад тога naravno, ti navijas protiv blizanaca u Srbiji
Real sa Nišave Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 52 minutes ago, Apollo Creed said: 0:5 A od koji blizanci si ti
Entrenador Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: Taj ga... Da li je u klubu ili digo sidro? Posle Lalata samo da oformi dobar strucni stab i imamo trenera za duge staze. Lalat mi se cini da bi digo sidro na prvi mig iz inostranstva a o Zvezdi da ne govorim. Prosao je pripreme od Rastavca do Lalata. Video kako se najbolje priprema ekipa, motivise, trenira. Pohvatao cake od svakog po malo i mislim da bi bilo greota pustiti coveka da na njemu neko drugi profitira kao sto smo mi na Rastavcu. Mislim da je bese i pro licencu uzoooo? Pomoćni trener Đumiju u Zvijezdi
Captain_Darling Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 16 minutes ago, Real sa Nišave said: A od koji blizanci si ti Која је разлика?
Constantin Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Neki grobari tvrde da je Lazar Ranđelović "gotova stvar"...nije valjda ?
Rumpelstiltskin Posted July 31, 2018 Author Posted July 31, 2018 Skinezi treninSent from my MI 6 using Tapatalk
Rumpelstiltskin Posted July 31, 2018 Author Posted July 31, 2018 Laki pimpluje sdecaSent from my MI 6 using Tapatalk
martick Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Blizanci su najvece zlo naseg jadnog fudbala! DA BOG SE UGASILI!!!!
Recommended Posts