Jump to content

FK Radnički Niš 2018/2019

Featured Replies

3 minutes ago, radisa said:

Piše u prvilima zašto je to ofsajd, i zašto ne može da se primeni :D

Zato što se svaki odbitak, kod živog zida, smatra ofsajdom, u opisanoj situaciji... E sad, ako je tako, zašto je odbitak od živog zida ofsajd, a kad igrač instinktivno blokira šut nije? E to je misterija pravila, i budalaština... Ono na mom drugom linku, malo pojašnjava, ali ne dovoljno...

Inače, smao čekam jednom da neko uradi ovo što sam opisao i napravi smejuriju, kad se pogubljene sudije izgube, biće zanimljivo...

I opet - nije ofsajd kad je odbica ili instiktivno igranje, ofsajd je kad je odigrano sa namerom i kad je igrač imao dovoljno vremena da reaguje da ne može da bude instiktivno. Kao recimo ono lovrenovo.

To je to, takva su pravila. Sve jasno.

• Replies 7.7k
  • Views 423.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam za to da se smeni Lalatović i da se Real sa Nišave postavi za prvog trenera kluba. Očigledno bi bolje radio Lalatov posao.

Posted Images

Koliko sam ja shvatio, ovako mlad i neukusan, pravilo će se primenjivati i tumačiti "prema potrebi". Kao i maksiofacijalna ekspresija lica igrača, intezitet prekršaja i želja igrača za kontaktom... :D

50 minutes ago, Rumpelstiltskin said:

evo ga levi

Pravi je srcko

Elem, prodaja karata za Makabi krenula finačko

1 hour ago, radisa said:

Piše u prvilima zašto je to ofsajd, i zašto ne može da se primeni :D

Zato što se svaki odbitak, kod živog zida, smatra ofsajdom, u opisanoj situaciji... E sad, ako je tako, zašto je odbitak od živog zida ofsajd, a kad igrač instinktivno blokira šut nije? E to je misterija pravila, i budalaština... 

Sam si odgovorio. Pokusao je da namjerno odigra loptom. Da je bolje reagovao lopta je mogla da zavrsi ko zna gdje.

Kad te lopta ocese u zivom zidu nije ni namjerno ni instiktivno...

Edited by MiddleClass

jeste skinuli gaće pre nego što je počelo, il lečka kasnije?

11 minutes ago, MiddleClass said:

Sam si odgovorio. Pokusao je da namjerno odigra loptom. Da je bolje reagovao lopta je mogla da zavrsi ko zna gdje.

image.png

Šta se ovde kosi sa onim što ja ponavljam ko papagaj već mesecima?

edit - i gde bi ti svrstao lovrena?

Edited by Ruxin

33 minutes ago, Real sa Nišave said:

Elem, prodaja karata za Makabi krenula finačko

Zasto ne vaze sezonske?

6 hours ago, MiddleClass said:

Da be, igraci stoje u zivom zidu dekoracije radi. Skacu pri sutu zbog ocena za umjetnicki dojam.

Na sajtovima za pracenje utakmica i aplikazijama tipa rezultati, sofa itd. posed lopte je bio na nasoj strani a na areni u jednom trenutku ali ne znam da li i na kraju 60-40 za Zvezdu.

Ja sam imao utisak da je lopta duze u nasem posedu i onda iskoci statistika 60-40 za Z.

Pitam se da li bi ovo pravilo sudija primenio da su bile zamenjene pozicije??? Idemo dalje...

Nad Mrkicem nije bio penal a za Z je diskutabilno zbog intenziteta. Ipak u ligi se sviraju ovakvi penali i manje bi me bolelo da je i prvi pao iz slicnog nego onako.

Najvaznije je da imamo ekipu i samo da nastavi ovako. Dobili smo igraca po levom krilu Randjelovica, Babic kad se vrati bice veliko pojacanje po prikazanoj igri iz proslog dela.

Treba levi bek jos jedan i definitivno zadnji vezni. Sinoc nije imao ko da zameni Nomu i Micica a da donese kvalitet. Kapiten doduse fino odradio posao ali ne znam da li je bas najsjajnije resenje?

Stanisavljevic bi mogao da proba po levon krilu. Nesto slabo namestio sut a i tesko dolazi do pozicije za isti pa kontam da bi bio opasniji sa druge strane zbog ubacivanja lopte jer je gotovo uvek namesta na levu. Opet sutira obema nogama a kako god da sutira golman u 99% slucajeva ne moze da je uhvati kada pogodi gol.

Samo da Mrka podigne nivo igre i realizaciju ne bih dovodio vise nikoga ako ne prodjemo Maccabi

Edited by MaErAkLoIJA

Ne bi sigurno. Jasno je da Kokeza mrzi Tonceva a da je u ljubavi sa Terzicem i da bi ucinio sve da vas namesti... 

Btw, Randjelovic je stvarno bio odlican. Razbucao je mucenog Gobelju samo tako. Doduse na kraju je bas on napravio penal i to nad Gobeljicem pa je ovaj dobio satisfakciju :)

• Author
14 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Pitam se da li bi ovo pravilo sudija primenio da su bile zamenjene pozicije??? Idemo dalje...

Nad Mrkicem nije bio penal a za Z je diskutabilno zbog intenziteta. Ipak u ligi se sviraju ovakvi penali i manje bi me bolelo da je i prvi pao iz slicnog nego onako.

Najvaznije je da imamo ekipu i samo da nastavi ovako. Dobili smo igraca po levom krilu Randjelovica, Babic kad se vrati bice veliko pojacanje po prikazanoj igri iz proslog dela.

Treba levi bek jos jedan i definitivno zadnji vezni. Sinoc nije imao ko da zameni Nomu i Micica a da donese kvalitet. Kapiten doduse fino odradio posao ali ne znam da li je bas najsjajnije resenje?

Stanisavljevic bi mogao da proba po levon krilu. Nesto slabo namestio sut a i tesko dolazi do pozicije za isti pa kontam da bi bio opasniji sa druge strane zbog ubacivanja lopte jer je gotovo uvek namesta na levu. Opet sutira obema nogama a kako god da sutira golman u 99% slucajeva ne moze da je uhvati kada pogodi gol.

Samo da Mrka podigne nivo igre i realizaciju ne bih dovodio vise nikoga ako ne prodjemo Maccabi

xa

axaaxa

axaxaxaxaaaxaxaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxaaaaaaaaaaaaaa

56 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

B1: Mozda bi i svirali, ali se tada ne bi pisalo o "diskutabilnoj" odluci vec bi nastala prava histerija i poziv na linc sudija od strane uprave, burek novinara i vascelog crveno - belog javnog mnjenja

B2: Ako mislis na Mrkinu sansu, penala nije bilo. Bila je druga situacija u II poluvremenu kada ga je igrac Zvezde drzao obema rukama u 16. pri njegovom pokusaju da sutira glavom. Penal za Zvezdu cist ko suza.

B3: Mrka bi morao da te zove za kuma kad se bude zenio. Imas poverenja u njega vise nego njegovi roditelji :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout