W.F.C. Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Svaku sam procitao od pocetka do kraja, na nivou... Link to comment
martick Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Kako si procitao svaku,od pocetka pa do Link to comment
Подсемафорска 20 Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=BIQ4j6pTa54 Link to comment
Boki Nis Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka Link to comment
Captain_Darling Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Оно што Лалат ради делује врло озбиљно за наше оквире. Противник детаљно анализиран и вечерас постављена и вежбана и офанзива и дефанзива у односу на то. Ако постава буде оно што је вечерас виђено биће прилично офанзивно. Лалат инсистира да играмо висок пресинг на њихову задњу линију и два задња везна и то од 1. минута, инсистира на озбиљној дисциплини, било је ти пуно критика многима а можда је Аца на крају најгоре прошао и попио највеће драње. Не знам да ли је паметно да напишем поставу која је била у маркерима... Link to comment
Captain_Darling Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 10 minutes ago, Boki Nis said: Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka И тако 15 пута у 5-6 различитих верзија, заболе ме глава Link to comment
Boki Nis Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 И тако 15 пута у 5-6 различитих верзија, заболе ме глава Ko da je bio pun Cair.... [emoji1]Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka Link to comment
Real sa Nišave Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 33 minutes ago, Captain_Darling said: Не знам да ли је паметно да напишем поставу која је била у маркерима... Nemoj. Ce se ubedare zbog Mrku. Link to comment
W.F.C. Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Ali dobra Bokijeva najava za utakmicu. Mora da pogledam trening sutra. Link to comment
Med Livadski Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 2 hours ago, Boki Nis said: Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka Nece valjda poput cigana da pustaju ovo pred utakmicu Link to comment
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 6 hours ago, Med Livadski said: Nece valjda poput cigana da pustaju ovo pred utakmicu +1 - jebala ih zora! Mada mozda je i to po izricitoj zelji Nenada Lalatovica.... Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 10, 2018 Author Share Posted July 10, 2018 +1 - jebala ih zora! Mada mozda je i to po izricitoj zelji Nenada Lalatovica.... C, izricito trazio da se ugasi. Sacekao da prođu Marš na Drinu i Od Boga pravde i preuzeo decibeli, tipa:- Zato sto imate takav stav, igraćete za hiljadu evra i piti pivo ispred dragstora nakon završetka karijere !!!- Sta vam znace ti poprečni pasovi !? Vi ni imena jos međusobno neznate a ovde mi izvodite gluposti !!! Al sto talasa, ma paun mu nije ravan[emoji3]Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 14 minutes ago, Rumpelstiltskin said: C, izricito trazio da se ugasi. Sacekao da prođu Marš na Drinu i Od Boga pravde i preuzeo decibeli, tipa: - Zato sto imate takav stav, igraćete za hiljadu evra i piti pivo ispred dragstora nakon završetka karijere !!! - Sta vam znace ti poprečni pasovi !? Vi ni imena jos međusobno neznate a ovde mi izvodite gluposti !!! Al sto talasa, ma paun mu nije ravan Sent from my MI 6 using Tapatalk Kad cete na sledeci trening? Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 10, 2018 Author Share Posted July 10, 2018 Kad cete na sledeci trening? [emoji3]Njama više bratko. Preostalo je da nam se dragi bog smiluje i da nacionalni servis u cetvrtak uzivo prenese događanja sa guste travnate podloge ČairaSent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts