Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2018/2019


Rumpelstiltskin

Recommended Posts

3 hours ago, Real sa Nišave said:

Imamo mi u timu i na klupi dovoljno klinaca. Itekako pozdravljam dolazak Drincica koji bi u Tel Avivu sigurno uspeo da sacuva i podeli neku loptu na sredini. Svi smo prozeljkivali ulazak Cakija, a on je stariji od Drincica. Nemojte da se zavaravamo, samo je kod nas misljenje da su igrači stari. Dugo je prvenstvo, ide kup, bice povreda, odlazaka... Treba nam jaka klupa, ali i konkurencija. 

Odmah se sa jakim igračkim kadrom dize i kvalitet treninga.

Nemoj mi, molim te Cakija i Drinu, u istu rečenicu. Ovo ostalo nisi morao da se trudiš da objašnjavaš, to se podrazumeva. Ja bih svakako pozdravio dolazak Hajdina, Kajevića pa i Darka Bulatovića. Mogli smo od "blizanaca" brdo igrača da uzmemo....kad oni krenu sa raznoraznim Sumama i Sumailama da gomilaju igrače, jer jelte u Sl nema kvalitetenog igrača za njih. No, bilo kako bilo, svi bi mi, da mi ličlno vodimo klub, nešto drugačije uradili. U svakom slučaju, ako Drinčić dođe (ako već nije) nema tu ničeg lošeg. ja ću svakako navijati za njega. Ako bude standardan u timu i nezamenljiv....još bolje.

Link to comment

Drincic, Babic, Caki, Stanisavljevic, Grbic, Haskic  kad bi se nasli u formaciji 4-1-4-1 i da sakriju loptu. Tehnicki bi bili odmah iza Zvezde sudeci kako Partizan igra.

Cak i formacija 3-2-4-1 bi legla ovom timu obzirom da imamo agilne i brze stopere. Bondarenko, Pankov, CM. Micic i/ili Noma na poziciji zadnjeg veznog i ostalo u napadu isto.

Inace Drincica sam gledao i mogu da kazem da sam mislio da je defanzivno losiji igrac, medjutim radi se o kompletnom igracu, pakeru. Iznenadio me par puta upornoscu, agresivnoscu i dobrom defanzivom. Mislio sam da je vise igrac nalik Pirlu, ne kvalitativno vec nacinom igre ali ima sasvim dobru defanzivu. Nekako i njegova konstitucija prevari da se radi o tromom igracu.

 

Link to comment
3 minutes ago, Apollo Creed said:

Šteta samo što umesto trenera imate prevaru...

Kako cenis Drincica ??? Aj nesto konstruktivno, mani prcanje, nismo ga mi doveli...

Link to comment

Po meni svi ocekivani, na kladionici upario Proleter i Lucane ;)   Inace dao ga onaj krupni spic iz Proletera sto su nasi stoperi skakutali oko njega kao omladinci... Mirosavljev, moze se obratiti paznja na njega ubuduce..

Link to comment
On 27.7.2018. at 20:29, Meazza said:

 

Jel dao neki intervju do sada? Srecete li ga u gradu? Mora da ima veoma interesantnu zivotnu pricu, otkud u Pljevljima uopste? :D I kako su ga iskautirali? Yuotube?

 

Dade jedan intervju meni kad dosao u Nis 🤣 

Muke bejase da ga zavrsimo 

 

 

Niški fudbalski "samuraj" Riota Noma, za "Novosti", o životu u Srbiji: Nemoguće poređenje sa Japanom
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:659301-Niski-fudbalski-samuraj-Riota-Noma-za-Novosti-o-zivotu-u-Srbiji-Nemoguce-poredjenje-sa-Japanom
Shared via Večernje Novosti Android app

Link to comment

Proleter ce biti zajebana ekipa!

Radnicki siguran na trecem mestu,dok ce velika borba biti za 4.mesto izmedju Napretka,Cuke i Vose.

Ispadaju Dinamo,Rad a u baraz Zemun.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...