Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2018/19

Ted

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, BlackGeorge said:

Zahovića sam mnogo cenio kao fudbalera. Kakav je kao trener? Jel bolji Milanič od njega?

Zahovic je u Mariboru sportski direktor. On umesto Ilieva i puna kapa. 

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

509

• kud u maglu Simoviću

453

• mozzer

273

• Ted

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Uz duzno postovanje prema Zahovicu on je od Maribora napravio tim na nivou Cuke i to posle nekoliko LS, uz neverovatnu srecu na zrebu. Nisam siguran koliko puta su igrali grupe u zadnjih nekoliko godina. Uspeli su i da izgube titulu od Olimpije koja je izuzetno skroman tim. 

Posted

Nevezano za Djukica i njegovu sudbinu, cisto iz radoznalosti da li mislite da bi neki trener mogao da dobije podrsku za ostanak a da ne osvoji titulu? Sto vise razmisljam sve mi se vise cini da nema sanse.

Posted

ko je bio poslednji koji je počeo narednu sezonu, a da je u prethodnoj izgubio titulu? tumbaković?

Posted

Fali maketa Mirka Marjanovica na slici, makar lutka kao ona Brankicina... :fantom:

Posted

tolence

:wub:

Posted

[vasić mode on]  Tole ti ne smeta, a Kokezu blatiš?! :fur:   [/vasić mode off]

:D

Posted
Crno Belo
Gospodine Panticu kad je konacna odluka o Djukicu?

2

Danas Conference Center
Valjda sutra, ali sve ide ka tome da Đukić ostaje, mislim da je ta smena generalno od početka neodbranjiva, mislim da mu nije trebalo da ovo u Žurnalu daje kao izjave, može svako da priča šta hoće, ali Vučela je uvek bio garant da sportski sektor ima sve uslove i da im se niko ne meša u posao :laugh:, to što neko sa strane ima svoje mišljenje i priča svoju priču, njega ne treba da zanima, a posebno ne da te ljude koji realno ne nose ključne funkcije u klubu, niti imaju bilo kakve funkcije, povezuje sa Vučelom i njegovim odnosom prema njemu. Ne može da se nađe bolji trener od Đukića :lolol:, da bude naš, a bojim se da bi i nakon smene Đukića, još teže našli normalnog trenera, pošto bi i ta smena bila poruka budućim trenerima koji kod nas dolaze da i ako imaju rezultate :rolf:, mogu da budu smenjeni zbog nekog utiska ili ne znam čega. :rolf::rolf: Videćemo sutra hoće li biti nešto neočekivano, ali mislim da je to manje više rešeno pitanje i da Đukić nastavlja dalje.
Posted

Pantic je lud kao konj. :D

Posted

pantića samo budale shvataju za ozbiljno

pok sloba novaković je za njega sa onim prenosima na stankomu bio jedna nedosegnuta veličina

Posted
46 minutes ago, MiddleClass said:

Pantic je lud kao konj. :D

Pantić sam sebi postavlja pitanja i odgovara. Čovek je u nekom svom svetu. Ne treba ga ometati.

Let iznad kukavičjeg gnezda.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...