Cash Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 3 hours ago, BlackGeorge said: Zahovića sam mnogo cenio kao fudbalera. Kakav je kao trener? Jel bolji Milanič od njega? Zahovic je u Mariboru sportski direktor. On umesto Ilieva i puna kapa.
El Patron Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Uz duzno postovanje prema Zahovicu on je od Maribora napravio tim na nivou Cuke i to posle nekoliko LS, uz neverovatnu srecu na zrebu. Nisam siguran koliko puta su igrali grupe u zadnjih nekoliko godina. Uspeli su i da izgube titulu od Olimpije koja je izuzetno skroman tim.
El Patron Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 20 godina SC Teleoptik http://partizan.rs/189457-svecanost-povodom-20-godina-sc-partizan-teleoptik/
*edited by mod Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Nevezano za Djukica i njegovu sudbinu, cisto iz radoznalosti da li mislite da bi neki trener mogao da dobije podrsku za ostanak a da ne osvoji titulu? Sto vise razmisljam sve mi se vise cini da nema sanse.
MocaVukotic Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 ko je bio poslednji koji je počeo narednu sezonu, a da je u prethodnoj izgubio titulu? tumbaković?
mozzer Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 7 hours ago, El Patron said: 20 godina SC Teleoptik http://partizan.rs/189457-svecanost-povodom-20-godina-sc-partizan-teleoptik/ Cim vidim Zeku odmah mi je bolje
MiddleClass Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Fali maketa Mirka Marjanovica na slici, makar lutka kao ona Brankicina...
Filozof manijak Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 [vasić mode on] Tole ti ne smeta, a Kokezu blatiš?! [/vasić mode off]
gone fishing Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Crno Belo 10 hours ago Gospodine Panticu kad je konacna odluka o Djukicu? 2 Danas Conference Center 9 hours ago Valjda sutra, ali sve ide ka tome da Đukić ostaje, mislim da je ta smena generalno od početka neodbranjiva, mislim da mu nije trebalo da ovo u Žurnalu daje kao izjave, može svako da priča šta hoće, ali Vučela je uvek bio garant da sportski sektor ima sve uslove i da im se niko ne meša u posao , to što neko sa strane ima svoje mišljenje i priča svoju priču, njega ne treba da zanima, a posebno ne da te ljude koji realno ne nose ključne funkcije u klubu, niti imaju bilo kakve funkcije, povezuje sa Vučelom i njegovim odnosom prema njemu. Ne može da se nađe bolji trener od Đukića , da bude naš, a bojim se da bi i nakon smene Đukića, još teže našli normalnog trenera, pošto bi i ta smena bila poruka budućim trenerima koji kod nas dolaze da i ako imaju rezultate , mogu da budu smenjeni zbog nekog utiska ili ne znam čega. Videćemo sutra hoće li biti nešto neočekivano, ali mislim da je to manje više rešeno pitanje i da Đukić nastavlja dalje.
kud u maglu Simoviću Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 pantića samo budale shvataju za ozbiljno pok sloba novaković je za njega sa onim prenosima na stankomu bio jedna nedosegnuta veličina
Kreator Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Otišao Delibašić http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/64421/delibasic-otisao-iz-partizana
Kreator Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 46 minutes ago, MiddleClass said: Pantic je lud kao konj. Pantić sam sebi postavlja pitanja i odgovara. Čovek je u nekom svom svetu. Ne treba ga ometati. Let iznad kukavičjeg gnezda.
Recommended Posts