LeBron Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Bez zelje da provociram, ali cuo sam prilicno cudnu pricu. Pre par dana je igrana prijateljska Partizan-Teleoptik. Sudija koji je sudio na tom mecu mi je rekao da su poneki stariji igraci bukvalno napusavali Djukica, a da im ovaj nista odgovarao nije. Kaze taj sudija da je i njemu bilo neprijatno kad su igraci psovali Djukica.
mozzer Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovo su nove generacije tede. kako kaže onaj grafit “ekser i litar vinjaka je hemija” e ali podržavam ideju. naophodan nam je trener profila dula vujoševića. neki što će im se najebavati milosne majke i hvatati ih za gušu +1 za hemiju
Goranz Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Žarku Lazetiću je sad najteže, penzionisao se u tridesetoj misleći da ga u poznijim godinama nijedan klub ne bi angažovao.
Goranz Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Btw, ovim su još jednom ućutkani svi oni koji tvrde da ovo nije influentan forum. George je koliko juče apelovao na upravu da dovedu iskusne igrače u veznom redu ako misle nešto da učine i oni odmah poslušaše njegov vapaj.
Kreator Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 1 hour ago, Goranz said: Btw, ovim su još jednom ućutkani svi oni koji tvrde da ovo nije influentan forum. George je koliko juče apelovao na upravu da dovedu iskusne igrače u veznom redu ako misle nešto da učine i oni odmah poslušaše njegov vapaj. Pravo govoriš. Na koga tipuješ da je sledeći? Zoran Batrović?
Goranz Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Red je da i Aco Stojkov upiše jedan nastup kod nas, sedenje na sve četiri tribine tokom sezone 2006/007 mu je omogućilo da upozna sistem.
Tresko Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: meni deluje da su najveći problem ivanović i #51, i to ne na samu igru koliko na sveukupnu atmosferu i hemijutm tima šabančine par excellance voleo bih da ih se što pre rešimo Upravo. I te dve cepanice i volovi su nastavili ono ignorisanje Sume i nedodavanje uopšte lopte, što je započelo ono mrtvo govno Janković. Ovu dvojicu, plus Jankovića moraju da odstrane pod hitno.
Kreator Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Sinoc je Babović bio u loži. Možda se reaktivira. Sa danasnjim Partizanom i nemoguće stvari postaju realnost.
Ted Posted July 20, 2018 Author Posted July 20, 2018 vazda bili avangarda....rešavamo sezonu i pre nego što je počela
kud u maglu Simoviću Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 uz baibnja, na utakmici je bio i ringla ninković to je ludak kakav nam nedostaje
Lord Stef Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Sve ti jebem udjem na forum posle celodnevnog pijancenja i doceka me 1 kljucar Marakane Nadas se Zuki dobijes Lolu Eh zivote neispravni dzojstiku
Filozof manijak Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Osećam da će ova sezona biti luuuudo zabavna
theanswer Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 9 hours ago, April said: Barem će se znati red... sunce ti, ja sam skroz zaboravio na ovo, ilićeva reakcija na početku klipa je priceless. ali volkov, lola, sale, mitar, stojković, kakav skup na jednom mestu, čudi me da se nisu poubijali bar 3x tokom svake tekme nego kako niko još nije okačio pozdravnu za novo pojačanje
Recommended Posts