Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2018/19

Ted

Recommended Posts

Posted (edited)
8 minutes ago, twisted said:

i ja isto mislim. 

štaviše, igraju ponešto, prave neke akcije, vidi se da je đuka dao 3 kombinacije da uvežbavaju do iznemoglosti. biće ovo bolje dosta nego prošle sezone. moš pljujete do sutra

+1

Ozegovic, Jankovic (mogli bi i Kosovic i Bambi koji je majstor ali ne moze vise) OUT i 2 ozbiljna igraca IN i da gledamo fudbal

Juce nisam isao, u Cetvrtak overavamo sezonsku protiv Trakaia. Gledao tim, imaju 2 crna igraca, znacajno jeftiniji od nas na transfermarktu, trenutno 4. u Litvaniji, prvoplasirana Suduva ima 45 a oni 24 boda....

Edit: A da, pre svega toga Surdulica u Nedelju u 19h i Zreb za 3.kolo u Ponedeljak oko 13h... treba izbeci Istanbul i Rio Ave i jos 2-3 kluba od mislim 20...

Edited by mozzer
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

509

• kud u maglu Simoviću

453

• mozzer

273

• Ted

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

još kada bi neko njih hteo da kupi :D

- ali zato po telegrafu roma želi da kapariše markovića, nude 8 milki i da ostane još ovu sezonu pod tečinom upravom :happy:

Posted
3 hours ago, Tresko said:

Ma gde, ona cepanica Ivanović mu je srao sve vreme utakmice i neka ga je odgurnuo da začepi. 

nisam na tv-u video ta prethodna dobacivanja ivanovica, al' sta god mu je ivanovic rekao nakon onog izdrkavanja s loptom gde predribla 3 igraca, ima isto toliko boljih resenja, pa krene na 4og i vrati saigracu kosku - nije dovoljno. pa i publika na stadionu mu je zvizdala zbog toga, a ne sto je cusnuo ivanovica.

...

pantic nije bio los sinoc s onim ubacivanjima iz drugog plana, definitivno mu je ova pozicija vise prijala od onog sto je pokusavao da igra u niksicu. videcemo na sta ce to da lici protiv jacih timova.

djerlek mi je sjajan - decko moze da igra sve, odlicno se krece, ne drvi puno loptu, daje pasove u pravo vreme i steta sto nije bocnuo onaj 1 sut na kraju.

stranci, posebno enake i napadac, ne deluju lose zasad - cekamo jace tekme da vidimo od kakvog su materijala stvarno napravljeni.

mali svetozar markovic deluje kao opasna kiksara ranga zeme bran'mira baj'ca - na 10ak utakmica koliko sam ga gledao je napravio isti broj katastrofalnih gresaka iz kojih su protivnici maltene uvek zavrsavali 1na1 s nasim golmanom.

najveci problem u igri nam je i dalje plej - suma izgleda definitivno nije to, jednostavno deluje neozbiljno - kao neki majstor s loptom koji je kidao po nekim drugim/trecim ligama i onda dodje u malo ozbiljnije takmicenje gde se pogubi. jeste se juce trudio, al' mnogo davi loptu, gde uz njegovu konstituciju i nedovoljnu brzinu na ovom nivou fudbala, nema sta da trazi na kraju. vidi se da ima tu nekog znanja, al' je problem izgleda u mindsetu, sto ce djuka motivacija tesko promeniti.

Posted

meni deluje da su najveći problem ivanović i #51, i to ne na samu igru koliko na sveukupnu atmosferu i hemijutm tima

šabančine par excellance

voleo bih da ih se što pre rešimo

Posted

uzgred budi rečeno uefa zabranili zvezdi da vodi navijače u litvaniju i time sprečila što naša policija ne bi nikad. jedno kvalitetno prikazivanje srbije u svetu

Posted

Ivanović, onaj iz Spartaka? Zar on nije bio jedno vrijeme hejlovan kao najbolji igrač JSL mimo blizanaca? Meni je djelovao neloš prije nego što je došao kod vas, e sad, ne pratim toliko da znam kakav je po atmosferu, a pedesetjedinica djeluje kao šabančina, ali djeluje mi da se zbog toga dobro kapira sa Ivicom.

Posted

gde su šta rade babirlo i rnić?

Posted

babirlo se igra finansijskog strucnjaka kod tatka u firmu.

Posted

Rnic igra u Austriji za neki klub, kapiten je tamo. 

Pisu i novosti da je Smiljanic potpisao na 2 godine. 

Posted

on još igra aktivno?

gde su braća Marinković. daj i njih. il bar jednog.

Posted

Dobro de ne mozete reci da nam nije falio igrac na poziciji kvalitetnog splavara. Bolje nismo mogli da prodjemo.

Posted

Taj transfer dosta govori o ocekivanjima za ovu sezonu. Pri tom se uklapa u klupsku politiku™ tj citaj dolazi za dzabe.

Posted

samo dokaz da je situacija kritična

ali, značajno olakšava praćenje sezone, pošto nema nikakvih očekivanja neće biti ni velikih stresova

a svakako će nam biti objašnjeno kako je sezona bila uspešna, kako god da se završi

spremite se i za pojačanu aktivnost glede raznih teorija zavere koja su nas sprečile da budemo prvi. Pantić već šilji pero

Posted

Just now, Ted said:

samo dokaz da je situacija kritična

ali, značajno olakšava praćenje sezone, pošto nema nikakvih očekivanja neće biti ni velikih stresova

a svakako će nam biti objašnjeno kako je sezona bila uspešna, kako god da se završi

spremite se i za pojačanu aktivnost glede raznih teorija zavere koja su nas sprečile da budemo prvi. Pantić već šilji pero

Ne treba ti Pantić za to. Dovoljni su ti i pojedini forumaši ovde. Doduše ovi služe krek a kod Pantića i Ivice je kokain.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...