Ted Posted July 19, 2018 Author Posted July 19, 2018 a sad desant na Surdulicu, svim snagama koliko se sećam, prva četiri kola tri gostovanja
Kreator Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Nabaviti solidno levo krilo (mada bi to možda mogao Tošić ako ostane, odnosno ako je čitav), pa onda ofanzivnog veznog- pravi kreator (moreira) a ne neke akrobacije tipa suma, pantić, itd. i zadnji vezni koji će da hapsi na sredini (Žuka, Everton) a ne da mrljavi poput Zdjelara pa da krenemo u bitku sa komšijama za titulu. Mi imamo problem što imamo gomile igrača sličnog/istog kvaliteta na po jednoj, dve pozicije i ozbiljan deficit dobrih igrača na minimum ove tri pozicije koje sam nabrojao. Bez tih pojačanja teško, jako teško... Ali da ne dovode neke Zakariće i tako slične menadžerske kombine.
Goranz Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 34 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: posipaćete se pepelom negde u aprilu/maju Đukićevim?
kud u maglu Simoviću Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 iskreno se nadam da će to biti već u decembru
Ted Posted July 19, 2018 Author Posted July 19, 2018 ako na kraju jesenjeg dela budemo u igri za titulu, ali ozbiljno a ne u teoriji, ćevapi i pivo na moj račun
ZokiAsov Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Neprikosnoveni smo. Imamo odlican sut i mnogima cemo u evropi zagorcati zivote.
Њујоркер Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 sad pogledao snimak, aposlutno zadovoljan i i igrom i zalaganjem i rezultatom u ovom stadijumu. rudari i letonci su savrseni suparnici za uigravanje ekipe i nadam se novi plasman u le. gomes mi se bas bas svidja, suma svetlosnim godinama od onog lani (nabijem na krasni majmuna sa arene) za sada, bice da je i do zalecenja povrede, jos ozega, jankaru i kosovica da utopimo negde i sa par krstenih pojacanja alah da nas vidi...
*edited by mod Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Zasto novine drame oko neke cuske koju je Suma zadao? Mislim jel to stvarno toliko lose bilo?
Tresko Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 32 minutes ago, *edited by mod said: Zasto novine drame oko neke cuske koju je Suma zadao? Mislim jel to stvarno toliko lose bilo? Ma gde, ona cepanica Ivanović mu je srao sve vreme utakmice i neka ga je odgurnuo da začepi. Nego, kao i uvek šljam sa B(ednici)92, ne propušta priliku makar i da izmisli nešto: Quote 'Grobari' prozvali Hrvate: Srebro kao zlato i Baja Mali Knindža Navijači Partizana transparentom su prozvali reprezentativce Hrvatske koji su tokom vikenda došli do drugog mesta na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Čuj, prozivali Hrvate
*edited by mod Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Uh koliko mi je gadno kada vidim da se ova mutava njuska i dalje kaci. rekao bi covek da ce ga do sad ozaliti i prezaliti.
Filozof manijak Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Šta li su hteli da kažu ovim transparentom?
pantelia Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 14 hours ago, Tresko said: I posle će neko da kaže, možda će Partizan da osvoji titulu. Prvenstvo nije ni počelo, a ovaj se sklanja tri dana pre utakmice: Звезда ће, претпостављам, да изведе комбиновани састав, битније је да сачува и тим и снагу за меч против Судуве, далеко важнији него овај с нама. Шалим се, тражићу од мојих играча само да буду озбиљни, играју мирне главе и надигравају.
Tresko Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 27 minutes ago, Filozof manijak said: Šta li su hteli da kažu ovim transparentom? Splićani su ona frakcija navijača koji su doveli one iz Splita da se pobiju sa onim navijačima BIA, koji su sa severa došli da kao navijaju za Partizan. Veze sa Hrvatima nema.
Filozof manijak Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 aha.....hvala na objašnjenju. Skroz sam zaboravio taj momenat
twisted Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 6 hours ago, Њујоркер said: sad pogledao snimak, aposlutno zadovoljan i i igrom i zalaganjem i rezultatom u ovom stadijumu. rudari i letonci su savrseni suparnici za uigravanje ekipe i nadam se novi plasman u le. gomes mi se bas bas svidja, suma svetlosnim godinama od onog lani (nabijem na krasni majmuna sa arene) za sada, bice da je i do zalecenja povrede, jos ozega, jankaru i kosovica da utopimo negde i sa par krstenih pojacanja alah da nas vidi... i ja isto mislim. štaviše, igraju ponešto, prave neke akcije, vidi se da je đuka dao 3 kombinacije da uvežbavaju do iznemoglosti. biće ovo bolje dosta nego prošle sezone. moš pljujete do sutra
Recommended Posts