Tresko Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Tantuz izvodi Valijentea, a ostavlja ćelavog Miletića šupljinu. I izvodi Sumu i uvodi beskorisnog Tošića. Kakva cepanica ovaj Ivanović............
Kreator Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Uhhh, uveo bih za svako vraćanje lopte unazad 500 evra od plate. To je užasno ... pretvorilo im se ta glupost u rutinu. Jednog smo prodali što to voli da radi ali bolest se opako zapatila.
Tresko Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Ali Zdjelar opušteno napucava već palog golmana, sa 12 cm razdaljine od gola.
Kreator Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 (edited) Gomeš... kakvo užasno rešenje 1 na 1 sa golmanom. edit: evo ispravio se 3 - 0 Edited July 19, 2018 by BlackGeorge
Ted Posted July 19, 2018 Author Posted July 19, 2018 ja odustao od gledanja....kako godine prolaze sve mi je teže da gledam ovaj naš "prepoznatljivi" stil. ako u dogledno vreme ne počnemo da igramo nešto što liči na moderan fudbal, mislim da će se moje praćenje svesti samo na konstatovanje rezultata post festum.
Filozof manijak Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Gledaj kao ja, preko livescore-a....tu igramo odlično
Cash Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 22 minutes ago, Ted said: ja odustao od gledanja....kako godine prolaze sve mi je teže da gledam ovaj naš "prepoznatljivi" stil. ako u dogledno vreme ne počnemo da igramo nešto što liči na moderan fudbal, mislim da će se moje praćenje svesti samo na konstatovanje rezultata post festum. Mi jos odlicno prolazimo. Pogledaj ostale rezultate sve nesto na jedvite jade kao naprimer Kopenhagen. Od svih ekipa mi i Kairat smo najvise pokazali
Ted Posted July 19, 2018 Author Posted July 19, 2018 4 minutes ago, Cash said: Mi jos odlicno prolazimo. Pogledaj ostale rezultate sve nesto na jedvite jade kao naprimer Kopenhagen. Od svih ekipa mi i Kairat smo najvise pokazali ništa mi još nismo pokazali jer nismo ni imali protiv koga. poštovanje Rudaru ali ovo je smejurija, na granici amaterizma. verovatno je sledeći protivnik kvalitetniji ali ne dovoljno da nas namuči naročito, a igranka počinje od 3 kola, onda može da se priča šta je ko pokazao.
kud u maglu Simoviću Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 posipaćete se pepelom negde u aprilu/maju
Recommended Posts