Jump to content

FK PARTIZAN 2018/19

Featured Replies

http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/2973873-partizan-ekstra-zaradio-od-tavambe-a-on-se-cak-odrekao-i-plate

"...

Upravo je pomenuta statistika papreno koštala Al Tovn iz Saudijske Arabije. Jer, pored obeštećenja Partizanu od 1.400.000 evra, Arapi su dobro odrešili kesu i za ugovor igraču. Potpisao saradnju na tri godine (dve plus jedna), uz godišnju platu od skoro 1.500.000 dolara! Dakle, ukupno gotovo 4.500.000 dolara do isteka ugovora, čime se finansijski
obezbedio. Sve u svemu, uspešan posao i za Partizan i za Leandrea Tavambu.

ODREKAO SE 60.000 EVRA PO ODLASKU

Svestan je i Leandre Tavamba šta je sve dobio igranjem u Partizanu, kakvu je odskočnu dasku u milione imao, zato se prilikom odlaska u Al Tovn odrekao 60.000 evra, koliko mu je još sledovalo na konto ugovora, saznaje Telegraf.rs.

Ako sagledamo činjenicu da je Tavamba u Partizanu proveo godinu i po dana, da je za to vreme zaradio ukupno 270.000 evra, a zatim se odrekao pomenutih 60.000 evra, dolazimo do podatka da je fudbaler koštao crno-bele svega 210.000 evra. A, njemu su na kraju zaradili 1.400.000 evra. "

Kome idu te pare kojih se igrac odrekne? Dijeli mafija na ravne casti?

3 minutes ago, MiddleClass said:

Kome idu te pare kojih se igrac odrekne? Dijeli mafija na ravne casti?

Ja mislim da se te obaveze prikazuju u Bilansu Stanja, dakle da se vode kao aktivne finansijske obaveze (Plate zaposlenih), ako se zaposleni/ igrac odrekne plate/ dugovanja prema njemu onda se te obaveze otpisu u Bilansu. ne postoji realan tok novca u ovom slucaju. Pare se izvlace na druge nacine. Npr.Djilas. Npr.Suma. Npr.Investicije u infrastrukturu. Npr Fakture prema dobavljacima.

• Author

zanimljivo je to odricanje duga prema klubu čiji direktor tvdi da nema dugovanja prema igračima i zaposlenima

mene interesuje dal se neki klupski funkcioner odrekne duga (koga jelte nema) kad mu prestane funkcija. što samo igrači?

Edited by Ted

19 hours ago, WHK said:

na ledjima cirilica a mts latinica. :D

udriii bozeee

Pa jugoslovenski klub, sta hoces :fantom:

Vakulko izgleda dobio odrešene ruke da traži novu sredinu. Doveden u Partizan, kao krili ga od medija da im neko ne pokvari posao a sada hoće da ga otkace. :lol:

Da ne govorimo o tome da taj mladić nije pošteno ni dobio šansu . 

Ima još jedna "briljantnost" Djukica i Ilieva:

Pokušavaju da se otarase Mitrovica štopera, da ga prodaju u drugu tursku ligu, jer Djukic neće da mu daje šansu pored Spanca (koji se baš dokazao :lol: ), ćelavog i golobradog Svete. A i skup je za odrzavanje. Skup im je najbolji štoper, fudbaler koji je najmanje grešio u katastrofalnoj zadnjoj liniji tima.

Edited by BlackGeorge

pa dobro bilo je jasno da je vakulko 90% prevara još zimus, teško da bi takav talenat ostao isopd radara dinama i šahtjora

- što se tiče mitrovića to je jedan vaistinu prosečan igrač, još je u godinama, ćelavi nije ništa bolji ali može da pokrije i poziciju desnog beka ako zagusti, zato žele da ga zadrže, jasno je da teča planira da upari španskog propaliteta i narodnog heroja :happy:

Da se podsetimo najave ukrajinskog Ozila.

Da ostane zabeleženo.

2 hours ago, gone fishing said:

pa dobro bilo je jasno da je vakulko 90% prevara još zimus, teško da bi takav talenat ostao isopd radara dinama i šahtjora

- što se tiče mitrovića to je jedan vaistinu prosečan igrač, još je u godinama, ćelavi nije ništa bolji ali može da pokrije i poziciju desnog beka ako zagusti, zato žele da ga zadrže, jasno je da teča planira da upari španskog propaliteta i narodnog heroja :happy:

Mitrovic je, po meni, dosta bolji i solidniji stoper od Miletica. Stavise, za mene je on bio ejdan od nasih najboljih, najkvalitetnijih i najstabilnijih igraca. Nije igrao 3,derbi sa Zvezdom koji smo izgubili, nije igrao revans u Plzenu. 

Ovakva odluka moze da se podrzi samo ako je Valijant Klasa i potpuno je spreman za celokupno takmicenje na 3 fronta, a da mali Markovic stasava uz njega dalje i dize cenu. Nema Miletic je nakon jako solidno odigranog takmicenja po grupama u LE imao katastrofalno prolece i u Evropi (Plzen) i u Kupu i u SL. Nista mi nije bolje delovao na pripremama. 

• Author

biće sutra 1-1, izjadnačićemo iz penala

@mozzer +1

Kompas se polako gubi, sad se pošto poto skraćuje broj igrača. 

Ubeđen sam da nema nedodirljivih osim kapitena ali sam ubeđen da će da oderemo ove rajine

• Author

nezgodne su te prve utakmice, da se igra u septembru, oktobru verovatno bi ih rasturili

treba nam prvenstvo koje počinje u februaru-martu. da nam predstavnici budu u formi za vreme godišnjih odmora i evrokvalifikacija i da se ne igra po blatnjavim brlozima, nego da se lepo okonča kad počnu kiše i snegovi

Pametno, nema šta. I onda da se igra u julu po hiljadugodišnjim kišama, igrači se povređuju, navijači kisnu, tereni propadaju. Pomozi ovim topiku i samobanuj se malo.

bice pravi uzitak sutra uvece uz predraga strajnica

Biće prava prvenstvena utakmica prve savezne fudbalske lige

Guest
This topic is now closed to further replies.