Goranz Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Ako ti ne misliš da Vučić protežira Zvezdu a nas razara, onda i nisi navijač Partizana i trebalo bi sam da napustiš sahranu.
Milogled Bluff Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 4 minutes ago, MiddleClass said: +1 na svaki post koji je Goranz napisao Putuj igumane s naseg topika!
kud u maglu Simoviću Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 kud se izgubilo ono lepo, nepisano pravilo šta ćeš ti na ovom topiku
Goranz Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Sve ide svojim tokom. Sledeći dolazi draganče da objasni da je Sanibal Orahovac bio Ronaldo za Mijatovića.
El Patron Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Pantic u novom vesniku o tome kako smo trebali da igramo pripreme protiv poznatijih klubova pa makar nas napunili 5-0, a ne protiv ovih nepoznatih, a zajebanih. Najavio je promociju novih dresova za ponedeljak, bice tri garniture.
kud u maglu Simoviću Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 sreća el patrone pa ti to pratiš umesto sviju nas bravo za trud
Azdaja Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Jasno! Hvala! A i tebi Kumse na sezonskoj. Rano nam je za kuknjavu momci sačekajmo još mesec dva. Do tad optimizam!
twisted Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 ja imam pozitivan predosećaj za evropu. a vi kako hoćete
April Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Šehoviću nude ugovor. To je svakako najbolja vest ovih dana. Sad već imamo fin temelj - Toza, Zlatan, Cule, Kokir, Đerlek, na tome može da se gradi.
kud u maglu Simoviću Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Koliko je daleko tim koji je igrao protiv Zarje od onoga koji ćemo videti u Nikšiću?"Videćemo. Bitno je da su igrači u dobroj formi, da dobro trče, Partizan ima svoj stil, to je najbitnije, bez obzira ko igra. Agresivni smo, čvrsti i tvrdi, a hoćemo da imamo loptu i ne dozvoljavamo protivniku da igra." teča je lud
Lord Stef Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Idemo po protivnika™ Kakav ce to sok za organizam da bude, sa SP presaltati se na Rudar- Partizan...
Recommended Posts