gone fishing Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 kakvi golovi, da li je to šatirani glumio levog beka?
El Patron Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Nije, Sehovic je igrao levog beka, a celavi Mileta desnog
Ted Posted June 29, 2018 Author Posted June 29, 2018 pošto je Stojković najavio odlazak, planira li se dovođenje golamana? ono, bar jednog da imamo. sa trenutnim rešenjima na golu i levom beku, biće ovo jedna vrlo lagana sezona za praćenje, lišena neizvesnosti i nerviranja. drugo mesto garantovano, ne moš ni dole ni gore.
kud u maglu Simoviću Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 ovog da potpišemo pod obavezno, taman vulićevaru da zameni džejson prodanović
Ted Posted June 30, 2018 Author Posted June 30, 2018 fuck....jason prodanović. ko nekad u fudbal menadžerima kad krene da generiše imena i prezimena nasumično.....abubakar čakar, obrad klutombe, hose stojiljković
El Patron Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 (edited) 18 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jbt taman sam zaboravio da je još kod nas Rumun je poceo da trenira, valjda ce dobiti koji minut sutra protiv Gorice ako bude spreman Edited June 30, 2018 by El Patron
Ted Posted June 30, 2018 Author Posted June 30, 2018 (edited) laganica uigravanje, ima jos citavih 12 dana do prve utakmice....osecam da se protiv Rudara da izadje ekipa bez i jednog pojacanja. ne vidim ja tamo ni rumuna ni spanca ni portugalca. jos ako ostanemo bez golmana, bice Rudar planina golema. Edited June 30, 2018 by Ted
Ted Posted June 30, 2018 Author Posted June 30, 2018 (edited) leb ti jebem, imace cigani boljeg rezervnog golmana nego mi prvog. kakvo je stanje na tržištu? mislim ovih kojima ne smeta reflektor i šut u okvir gola. gde je onaj Racku iz Vojvodine? Edited June 30, 2018 by Ted
Ted Posted June 30, 2018 Author Posted June 30, 2018 jel ovaj zna da smo ga potpisali? ili znamo li mi da smo ga potpisali? piše od 1. jula naš. https://www.transfermarkt.com/alexandre-coeff/profil/spieler/89450
El Patron Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 Ne bi Rockov hteo u Partizan sigurno, pre ce negde u inostranstvo. Od domacih a da nisu losi mozda onaj Jovanovic bivsi golman Radnickog ili Lukac, a meni je i Lukas kiksara. To gore mora da je greska neka, mada je igrao i za Ramadanijev Muskron tako da ko zna...
El Patron Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 Stigao Rna Rizik, vojnik Partizana, ako zafali stoper.
Ted Posted June 30, 2018 Author Posted June 30, 2018 (edited) 38 minutes ago, El Patron said: Ne bi Rockov hteo u Partizan sigurno, pre ce negde u inostranstvo. Od domacih a da nisu losi mozda onaj Jovanovic bivsi golman Radnickog ili Lukac, a meni je i Lukas kiksara. To gore mora da je greska neka, mada je igrao i za Ramadanijev Muskron tako da ko zna... pa mora domaći golman, imamo sedam stranaca čini mi se. osim ako neće da menjaju onaj kretenski-diskriminatorski pravilnik fss. koliko komšije imaju stranaca? pitam za druga. ako su se i oni natrpali, možda bude izmene pravilnika. kamo je taj Jovanović? ne, jebeš sve ako ostanemo bez golmana. ova trojica svi da brane u isto vreme napunili bi nas. Edited June 30, 2018 by Ted
Recommended Posts