Jump to content

FK PARTIZAN 2018/19

Featured Replies

kakvi golovi, da li je to šatirani glumio levog beka?

Nije, Sehovic je igrao levog beka, a celavi Mileta desnog

• Author

pošto je Stojković najavio odlazak, planira li se dovođenje golamana? ono, bar jednog da imamo.

sa trenutnim rešenjima na golu i levom beku, biće ovo jedna vrlo lagana sezona za praćenje, lišena neizvesnosti i nerviranja. drugo mesto garantovano, ne moš ni dole ni gore.

ovog da potpišemo pod obavezno, taman vulićevaru da zameni

džejson prodanović

Moze ako je hrvat.

• Author

fuck....jason prodanović. ko nekad u fudbal menadžerima kad krene da generiše imena i prezimena nasumično.....abubakar čakar, obrad klutombe, hose stojiljković

18 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

jbt

taman sam zaboravio da je još kod nas

:isuse:

tmt_TRENING-30-06-12020-01-min.JPG

Rumun je poceo da trenira, valjda ce dobiti koji minut sutra protiv Gorice ako bude spreman

tmt_TRENING-30-06-12039-01-min.JPG

Edited by El Patron

• Author

laganica uigravanje, ima jos citavih 12 dana do prve utakmice....osecam da se protiv Rudara da izadje ekipa bez i jednog pojacanja. ne vidim ja tamo ni rumuna ni spanca ni portugalca.

jos ako ostanemo bez golmana, bice Rudar planina golema.

Edited by Ted

Tu je golman ako Stojke ode :D

tmt_TRENING-30-06-12051-01-min.JPG

• Author

leb ti jebem, imace cigani boljeg rezervnog golmana nego mi prvog.

kakvo je stanje na tržištu? mislim ovih kojima ne smeta reflektor i šut u okvir gola. gde je onaj Racku:) iz Vojvodine?

Edited by Ted

Ne bi Rockov hteo u Partizan sigurno, pre ce negde u inostranstvo. Od domacih a da nisu losi mozda onaj Jovanovic bivsi golman Radnickog ili Lukac, a meni je i Lukas kiksara. 

To  gore mora da je greska neka, mada je igrao i za Ramadanijev Muskron tako da ko zna...

Stigao Rna Rizik, vojnik Partizana, ako zafali stoper. 

• Author
38 minutes ago, El Patron said:

Ne bi Rockov hteo u Partizan sigurno, pre ce negde u inostranstvo. Od domacih a da nisu losi mozda onaj Jovanovic bivsi golman Radnickog ili Lukac, a meni je i Lukas kiksara. 

To  gore mora da je greska neka, mada je igrao i za Ramadanijev Muskron tako da ko zna...

pa mora domaći golman, imamo sedam stranaca čini mi se. osim ako neće da menjaju onaj kretenski-diskriminatorski pravilnik fss. koliko komšije imaju stranaca? pitam za druga. ako su se i oni natrpali, možda bude izmene pravilnika.

kamo je taj Jovanović? ne, jebeš sve ako ostanemo bez golmana. ova trojica svi da brane u isto vreme napunili bi nas.

Edited by Ted

3 hours ago, El Patron said:

tmt_TRENING-30-06-12020-01-min.JPG

2n9zsiw.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.