June 23, 20186 yr 17 hours ago, BlackGeorge said: http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/2969072-ovako-ce-izgledati-mocan-tim-partizana-za-narednu-sezonu-cekaju-se-dva-pojacanja-i-bomba-za-kraj-foto Šta vi kažete? Po meni sve ok samo da taj Zakarić ne dođe. Daj i tog Sumu na njegovo mesto, samo ne te igrače iz Bih plizzz. Koje crno ok Nepouzdani Leonardo, nedokazani Antonov, nedokazani Zdjelar, šta mi o preostalom bućkurišu znamo? Gde je mesto za Đerleka, gde je mesto za Vakulka? Da li tim napreduje ili samo služi za brzu preprodaju svežeg mesa? Koliko je igrača promenjeno od prošle sezone, zar su svi bili loši? Koja je garancija da su ovi bolji? Koliko se u ovim promenama pitao trener, a koliko ih je tu samo za potkusur sa menadžerima? Igrala se deca.
June 23, 20186 yr 38 minutes ago, April said: Koje crno ok Nepouzdani Leonardo, nedokazani Antonov, nedokazani Zdjelar, šta mi o preostalom bućkurišu znamo? Gde je mesto za Đerleka, gde je mesto za Vakulka? Da li tim napreduje ili samo služi za brzu preprodaju svežeg mesa? Koliko je igrača promenjeno od prošle sezone, zar su svi bili loši? Koja je garancija da su ovi bolji? Koliko se u ovim promenama pitao trener, a koliko ih je tu samo za potkusur sa menadžerima? Igrala se deca. Meni je sve ok dok je Djukic trener. Djerleka poslati u Teleoptik na kaljenje. Onaj Kokir bolje odigrao u omladinskom vecitom derbiju od njega. Vakulko? A ko je taj? Ne sećam se da je igrao. Naravno da služimo za preprodaju igrača,to non-stop radimo.
June 23, 20186 yr Author Sportski žurnal još postoji koliki je tiraž...500 komada? jel još onaniše tamo onaj Stojadinović? Edited June 23, 20186 yr by Ted
June 23, 20186 yr 1 minute ago, Ted said: Sportski žurnal još postoji koliki je tiraž...500 komada? jel još onaniše tamo onaj Stojadinović? 1k-2k da eno ga u rusiji
June 23, 20186 yr Author blago nama. da ne pitam zašto još postoji i ko još prati sportske vesti putem štampe?
June 23, 20186 yr moj ćale ga kupuje ponedeljkom. da vidi šta je polet uradio nego, mađioničar kida na pripremama @BlackGeorge kad igramo pripremne utakmice?
June 23, 20186 yr Црно-бели ће одиграти пет контролних утакмица: Хонвед (25. јун), Краковија (27. јун), Ростов (29. јун), Жилина (1. јул) и Зарја (3. јул).
June 23, 20186 yr 3 hours ago, Ted said: blago nama. da ne pitam zašto još postoji i ko još prati sportske vesti putem štampe? Moze ovde opklada 😁