April Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 17 hours ago, BlackGeorge said: http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/2969072-ovako-ce-izgledati-mocan-tim-partizana-za-narednu-sezonu-cekaju-se-dva-pojacanja-i-bomba-za-kraj-foto Šta vi kažete? Po meni sve ok samo da taj Zakarić ne dođe. Daj i tog Sumu na njegovo mesto, samo ne te igrače iz Bih plizzz. Koje crno ok Nepouzdani Leonardo, nedokazani Antonov, nedokazani Zdjelar, šta mi o preostalom bućkurišu znamo? Gde je mesto za Đerleka, gde je mesto za Vakulka? Da li tim napreduje ili samo služi za brzu preprodaju svežeg mesa? Koliko je igrača promenjeno od prošle sezone, zar su svi bili loši? Koja je garancija da su ovi bolji? Koliko se u ovim promenama pitao trener, a koliko ih je tu samo za potkusur sa menadžerima? Igrala se deca.
Geo Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 32 minutes ago, Nikodije said: gde je mesto za sumu? https://www.muzejiluzija.rs/
Kreator Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 38 minutes ago, April said: Koje crno ok Nepouzdani Leonardo, nedokazani Antonov, nedokazani Zdjelar, šta mi o preostalom bućkurišu znamo? Gde je mesto za Đerleka, gde je mesto za Vakulka? Da li tim napreduje ili samo služi za brzu preprodaju svežeg mesa? Koliko je igrača promenjeno od prošle sezone, zar su svi bili loši? Koja je garancija da su ovi bolji? Koliko se u ovim promenama pitao trener, a koliko ih je tu samo za potkusur sa menadžerima? Igrala se deca. Meni je sve ok dok je Djukic trener. Djerleka poslati u Teleoptik na kaljenje. Onaj Kokir bolje odigrao u omladinskom vecitom derbiju od njega. Vakulko? A ko je taj? Ne sećam se da je igrao. Naravno da služimo za preprodaju igrača,to non-stop radimo.
MiddleClass Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: uprava +1 Mada 8 burekdzija su poveli...
Ted Posted June 23, 2018 Author Posted June 23, 2018 (edited) Sportski žurnal još postoji koliki je tiraž...500 komada? jel još onaniše tamo onaj Stojadinović? Edited June 23, 2018 by Ted
kud u maglu Simoviću Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 1 minute ago, Ted said: Sportski žurnal još postoji koliki je tiraž...500 komada? jel još onaniše tamo onaj Stojadinović? 1k-2k da eno ga u rusiji
Ted Posted June 23, 2018 Author Posted June 23, 2018 blago nama. da ne pitam zašto još postoji i ko još prati sportske vesti putem štampe?
kud u maglu Simoviću Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 moj ćale ga kupuje ponedeljkom. da vidi šta je polet uradio nego, mađioničar kida na pripremama @BlackGeorge kad igramo pripremne utakmice?
kud u maglu Simoviću Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 @El Patron jel znaš termine pripremnih utakmica?
Kreator Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 Црно-бели ће одиграти пет контролних утакмица: Хонвед (25. јун), Краковија (27. јун), Ростов (29. јун), Жилина (1. јул) и Зарја (3. јул).
Cash Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 A ne igramo sa goricom. Jel se zna mesto odigravanja tih meceva
Cash Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 3 hours ago, Ted said: blago nama. da ne pitam zašto još postoji i ko još prati sportske vesti putem štampe? Moze ovde opklada 😁
Recommended Posts