Kreator Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Rumun odlazi na zimu. Ima i tekst o tome..videh na nekom portalu.
kud u maglu Simoviću Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 i posle od kuda dug od xy miliona
Kreator Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Just now, theanswer said: Kako znaš da je bolji? Odakle dolazi? Kurac moj je bolji druže. Imao je dve sasvim solidne sezone u ruskom prvoligašu amkaru, od 2016 do 2018.. Odigrao je po 25 utakmice svaku (ukupno 50).
theanswer Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Just now, BlackGeorge said: Imao je dve sasvim solidne sezone u ruskom prvoligašu amkaru, od 2016 do 2018.. Odigrao je po 25 utakmice svaku (ukupno 50). Svaka čast ako si to gledao. Mada da je imao dve solidne sezone u ruskom prvoligašu ne vidim što bi se vratio kod nas u novembru mesecu.
Kreator Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 1 minute ago, theanswer said: Svaka čast ako si to gledao. Mada da je imao dve solidne sezone u ruskom prvoligašu ne vidim što bi se vratio kod nas u novembru mesecu. Mislim da mu je istekao ugovor. Na transfermarktu piše da je potpisao za Poljskog prvoligaša Legnicu: https://www.transfermarkt.co.uk/aleksandar-miljkovic/profil/spieler/78726
Goranz Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 1 hour ago, BlackGeorge said: Mislim da mu je istekao ugovor. Na transfermarktu piše da je potpisao za Poljskog prvoligaša Legnicu: https://www.transfermarkt.co.uk/aleksandar-miljkovic/profil/spieler/78726 Amkaru je istekao ugovor.
Azdaja Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 @kud u maglu Simoviću i ja videh da je otišao u Poljsku. Nije dotle još došlo, polako, nadam se da idioti imaju neki ugovor sa Cukom da imamo prava nazad za Ridjeg, Ridji I Ringla u Januaru. (sprdnja)
kud u maglu Simoviću Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 5 minutes ago, Azdaja said: @kud u maglu Simoviću i ja videh da je otišao u Poljsku. Nije dotle još došlo, polako, nadam se da idioti imaju neki ugovor sa Cukom da imamo prava nazad za Ridjeg, Ridji I Ringla u Januaru. (sprdnja) +1 ni ja nisam rekao da je potpisao za nas
Azdaja Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Sve dok nije u pitanju jedan žal zbog propuštene prilike. Svidja mi se kako uprava ne jebe dva % što ih sad već dve pa skoro I tri frakcije proziva, nego vraćaju lopticu u razjedinjeno dvorište. Još mesec dana do prelaznog roka. Završićemo treći na polusezoni, ne znam kad je tako bilo poslednji put.
kud u maglu Simoviću Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 1997/98? sve je isto kao 1998. jedina sreća može da bude što znamo kako se završilo
Azdaja Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Neka pozure onda, ko god. Jel čuo iko ista o bombasu, nisam ga video poprilično, skoro pa od one izjave da odlazi ako ne uzmemo titulu
Kreator Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 PARTIZAN - VOJVODINA 0:0 Beograd Stadion u Humskoj Sudija: Danilo Grujić Početak 19h. PARTIZAN (4-4-1-1): Stojković - N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević - Zdjelar, Đerlek, Janković, Zakarić, Nikolić - Rikardo. Trener: Zoran Mirković. Klupa: Kljajić, Tošić, Ivanović, N.G. Miletić, Kosović, Enake, Smiljanić. Prenos: https://www.partizanvideomaterijal.com/p/prenosi-utakmica.html
kud u maglu Simoviću Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 kikiriki iz penaltik odbitka blago smo očajni
Kreator Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 (edited) 27.minut penal za Partizan.Zasluženo. Rikardo izveo penal, golman odbranio, ali od odbitka Rikardo ipak daje gol. 1 - 0. Edited November 4, 2018 by BlackGeorge
Mark Rothko Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 (edited) Interesantno je da je na našim utakmicama u ovom prvenstvu suđeno 4 penala - 3 protiv Partizana i ovaj 1 za Partizan... i da nije postignut nijedan gol. Golmani su sve odbranili. Edited November 4, 2018 by Mark Rothko
Recommended Posts