levi Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Just now, mozzer said: Nice n SLeazy... zašto donosiš to smeće sa interneta, misliš da već nema dovoljno domaće forumske patkometrije?
mozzer Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Just now, levi said: zašto donosiš to smeće sa interneta, misliš da već nema dovoljno domaće forumske patkometrije? Iskreno, bilo mi je dosadno... doduse nije da nije tacno skoro sve, ako ne i sve sto tamo pise...
levi Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 (edited) 3 minutes ago, mozzer said: Iskreno, bilo mi je dosadno... doduse nije da nije tacno skoro sve, ako ne i sve sto tamo pise... nema šta da bude tačno ili netačno, čisto ostrašćeno navijačko luđenje grobara iz Crne Gore, pod firmom evo i drugi pišu Edited August 17, 2018 by levi
mozzer Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 2 minutes ago, levi said: nema šta da bude tačno ili netačno, čisto ostrašćeno navijačko luđenje grobara iz Crne Gore, pod firmom evo i drugi pišu Ma dobro, ja volim Crnu Goru, mozda je to
copkillah Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 (edited) @levi: je l to aludiraš na nekoga sa foruma ili mi se učinilo? Edited August 17, 2018 by copkillah
mozzer Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Da se vratimo na aktuelni trenutak - Jankovic najavio odlazak (verovatno) - jel nam to dobro? Mislim jeste ako dodje provereni igrac umesto njega, a ako ne dodje?
mozzer Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 7 minutes ago, Њујоркер said: Tu je Suma...:) Nego pazi ovo - Opa! Geopolitika! http://mondo.rs/a1126009/Sport/Fudbal/Kako-Erdogan-i-Tramp-uticu-na-Partizan-Besiktas.html Prvi komentar na vest - Ganci Mislim, covek se tako potpisao, ne znam za koga navija i ostalo
Ted Posted August 17, 2018 Author Posted August 17, 2018 Zakariceva pozicija je ta koju igra Jankovic, verovatno je i doveden kao zamena za planirani odlazak Mesija. Sto se tice dovodjenja mozda je i bolje da ne dovode nikoga. Praksa ukazuje da bi to bio neki free agent, gotovo izvesno van forme i nije igrao pola godine a vrlo moguce i povredjen. Taj dok bi se osposobio prodje sezona. Sansa da dovedeno nekoga za koga treba platiti i da je radno sposoban istog trenutka je minimalna.
kud u maglu Simoviću Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 5 minutes ago, Ted said: Zakariceva pozicija je ta koju igra Jankovic, verovatno je i doveden kao zamena za planirani odlazak Mesija. Sto se tice dovodjenja mozda je i bolje da ne dovode nikoga. Praksa ukazuje da bi to bio neki free agent, gotovo izvesno van forme i nije igrao pola godine a vrlo moguce i povredjen. Taj dok bi se osposobio prodje sezona. Sansa da dovedeno nekoga za koga treba platiti i da je radno sposoban istog trenutka je minimalna. veća je verovatnoća da potpisani free agent bude u boljoj formi od naših prvotimaca. see zakarije
Ted Posted August 17, 2018 Author Posted August 17, 2018 Zakarije je spreman taman koliko i ostatak ekipe, za 60 do 70 minuta....posle toga oci same krecu ka onim dezurnim kolima hitne pomoci
Ted Posted August 17, 2018 Author Posted August 17, 2018 48 minutes ago, harper said: Hrvati opet pokradeni™. Pa, dokle vise, majku mu? koji Hrvati?
harper lee Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Just now, Ted said: koji Hrvati? Oni tvoji, znas ti dobro koji.
Recommended Posts