Shaq Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 (edited) koji kreten je opet dozvolio da se oni indijanci dele u sesnajst frakcija i tako ubijaju 1/3 stadiona zbog tampon zona... sine, imas jug pa se tamo uklopite kako vam volja.. ako ne mogu zajedno na jugu, onda nek jug dele na sto delova ako treba, po jedan predstavnik iz svake frakcije i cao.. :coffee: Edited March 2, 2019 by Shaq
Goranz Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Braća nakon košarkaške hoće i ovu sekciju da vam unište. Valjda će barem ritmičku gimnastiku ostaviti na miru.
harper lee Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Zvezda ima bolji tim, Partizan je u boljoj formi, bice gnusna utakmica. Mozda vidimo nesto fudbalski od Marina, ovo ostalo ce biti tipicno pseudotakticko nabijanje maka na konac medju sportskim novinarima poznato kao "tipicna prvenstvena utakmica u kojoj su igraci oba tima dali 120% mogucnosti".
Lord Stef Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 10 minutes ago, harper said: bice gnusna utakmica Ja 'vako prognoziram jedno 95% derbija Cenim pobedu Zvezde, nesto tipa 2:1, 3:1, gde smo mi sve vreme prividno u igri ali u stvarnosti jok.
Goranz Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 (edited) Sve osim lagane pobede Zvezde bi bilo prilično iznenađenje, ovaj Partizanov tim je loš on so many levels. Edited March 2, 2019 by Goranz
Shaq Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 mi smo u win-win situaciji.. ako izgubimo - ko ga jebe i onako imamo dobru zalihu, ako dobijemo - idemooo, pisaj po sirotnji :coffee:
MiddleClass Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 45 minutes ago, Goranz said: Sve osim lagane pobede Zvezde bi bilo prilično iznenađenje, ovaj Partizanov tim je loš on so many levels. +1
Apollo Creed Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 (edited) 1 hour ago, Shaq said: mi smo u win-win situaciji.. ako izgubimo - ko ga jebe i onako imamo dobru zalihu, ako dobijemo - idemooo, pisaj po sirotnji :coffee: Šakula u sridu. Ko i vazda. Edited March 2, 2019 by Apollo Creed
pbg12345 Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 posebno u onom delu za frakcije zaista, koga bre boli kurac za huligane i njihove frakcije, svi na jednu tribinu pa se jebite
Milosh76 Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Projektovani sastavi:Crvena zvezda (4-2-3-1): Borjan – Stojković, Savić, Milunović, Gajić – Jovičić, Jovančić – Ben, Marin, Simić – BoaćiPartizan (4-2-3-1): Stojković – N.R. Miletić, Valijente, Pavlović, N.G. Miletić – Zdjelar, Šćekić – Zakarić, Nikolić, Kosović – Rikardo.
Shaq Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 ala tuge na autokomandi, ne zna se vise ko se sa kim pegla, a izmedju deca.. jos jednom nek se napusi kurca onaj koji je dozvolio prostor na stadionu za ovoliko frakcija partizanima..
Milosh76 Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Klupa: Popović, Babić, Čaušić, Ivanić, Ebisilio, Joveljić, Pavkov
Recommended Posts