samo_opusteno Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Bate carska ekipa. Prosle sezone ih rezerve Arsenala odvalile od zivota oba puta a sada dobijaju prvi tim Arsenala sa sve Milicem u prvih 11.
Milosh76 Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 (edited) Subota od 16h Edited February 15, 2019 by Milosh76
FPLS Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Poznat sastav za sutra: Popovic, Stojkovic, Savic, Milunovic, Gajic, Causic , Jovicic, Marin, Ben, Simic , Boaci. Borjan i Jovancic povredjeni, navodno i Rodic, mada se suskatm da je sklonjen iz tima jer odbija da produzi ugovor...
Milosh76 Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 (edited) Hotsport najavljuje malo drugacije Borjan – Stojković, Milunović, Savić, Gajić – Jovičić, Čaušić, Marin – Ben, Jirka – Boaći (Pavkov). S obzirom da su povredjeni Jovancic i Ebisilio... sleduje nam Causic u sredini, a Ivanic na klupi Edited February 15, 2019 by Milosh76
pbg12345 Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 hotsport je poznat kao pouzdan portal uglavnom, ocigledno je da nam sledi jos jedna poslastica sa causicem i pogtovo joviciem u sredini, ima da pristi od kreacije nadam se da ce makar jedno poluvreme odigrati sa bez jovicica, a sa ivanicem i marinom zajedno u vezi, nema razloga da bude drugacije, igramo kuci protiv osetno slabijeg protivnika sto se rodica tice, mislim da mu je vreme da ide, pa i stojkovicu oni su mi u onoj grupi fudbalera poput pavkova koji mislim da nam nisu neophodni, a verovatno se mogu uzeti neke pare na osnovu lige sampiona njih obojica (bekova) su ok, ali nista posebno, a cini mi se da nisu likovi koji ce biti nesto silno motivisani u zvezdi u buducnosti zato bolje gurati mladje gajica i terzica, talenta imaju nek se uigravaju, pa ako se proceni da mogu izneti kvalifikacije odlicno, ako pak izleti kakav dobar bek nama dostupan to makar moze da se priusti za prolecni deo jsl hajdin i gobelja su sasvim dovoljni kao rezerve
Milosh76 Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 Pouzdaniji od Balerine, cini mi se.Terzic je poslat na pozajmicu da se navikava na seniorski fudbal, Gobeljic vuce neku povredu sa priprema, Pavkova pokusavaju da prodaju u Kinu... Tamo je prelazni rok do kraja februara
Jozef K. Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 Kakva sprdnja. Očigledno da je Harper bio u pravu glede Čaušića i Simića.
Cane Vukic Prebranac Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 Марин треба да остане у Звезди да забавља нашу радничку класу
Recommended Posts