triple_nippled Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 1 hour ago, pbg12345 said: i sad im bas neophodno ovih 3 ili kolko vec "da zatvori konstrukciju" degenek ima izlaznu klauzulu 3 miliona, tako da se zvezda tu ne pita mnogo. druga stvar je sto coveku ne ponude bolji ugovor bez ili sa vecom izlaznom klauzulom. realno, u sadasnjoj zadnjoj liniji degenek odskace kvalitetom i potencijalom u odnosu na ostale.
pbg12345 Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 pisai smo vec o toj "izlaznoj klauzuli" niko je nije pominjao do pre 15 dana a i terza vrti drugu pricu, kako prodajom degeneka "zatvara financijsku konstrukciju", dakle nije do klauzule ima u tekstu koji sam linkovao u nekom od prethodnih postova
Ratamahatta Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 2 hours ago, harper said: Jebi ga. Onda cemo morati da prodamo Marina da bismo zatvorili konstrukciju. Oteracemo Stojiljka mesec dana ranije, toeto i jos cemo biti 7k u plusu.
Cane Vukic Prebranac Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 Шта је са Словаком? Јел остаје код нас или шта?
pbg12345 Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 iz nekog razloga se na vise mesta pisalo da ide u zemun na pozajmicu u onom tekstu pise da tvorzan kaze da nema nista od pozajmice ne znam otkud uopste ta ideja da ide u jebeni zemun momak treba da se uigrava i upoznaje sa ekipom ovu polusezonu da bi eventualno imali koristi od njega na leto/jesen u svakom smislu potpuna suludost. a i nije spartak trnava real madrid, ali jeste sampion slovacke i ekipa koja je igrala le ove jeseni, odlazak u zemun bi bio i u tom smislu promasaj, jer bi covek "spao sa konja na magarca"
Milosh76 Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 29 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Шта је са Словаком? Јел остаје код нас или шта? U Terme Catez vodi preko 30 igraca, nakon toga, a pre odlaska u Tursku, krajem januara, Milojevic ce skratiti spisak na 20ak imena. Tada ce se i znati sta je sa Slovakom. Licno mislim da ce ostati kod nas
Apollo Creed Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 18 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: Шта је са Словаком? Јел остаје код нас или шта? Kaže Tvorza da ima fantastičnu "potrošnju kiseonika",nešto neviđeno još.
Azdaja Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 Imamo i mi jednog takvog fenomena ne ume mačku da sutne, al sto sabija kiseonik na nivou vanzemaljaca. :/
Recommended Posts