MiddleClass Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 1 hour ago, Nikodije said: Borjan, Gobelja, Babic, Degenek, Rodic, Srnic, Krsticic, Ben, Marin, Kafu, Stojiljkovic fak jea. miloe definitivno postao muskarac Ebisilio umjesto Bena molicu.
Milosh76 Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Nikako..Ben je mozda najbitniji igrac u ovom timu uz Krsticica i Marina
triple_nippled Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 (edited) ebisilio umesto stojiljkovica, da dobijemo napoli njihovom taktikom, sa tri mala u napadu Edited November 28, 2018 by triple_nippled
Cane Vukic Prebranac Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 32 minutes ago, Apollo Creed said: Preofanzivno je ovo,izginućemo. Пуштај Шемсу
Ratamahatta Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Dođi večeras na San Paolo, rokni me u devet sati, ako imaš muda. Ako nemaš, beži da te ne gledam!
Dimitrije Posted November 28, 2018 Author Posted November 28, 2018 1 hour ago, harper said: Mislim da ce Srnic dobiti neki specijal i da je to razlog zasto igra u manevru. Onaj Alan ili tako nekako nam je u Beogradu pravio ogromne probleme ubacujuci se iz srednjeg reda u napad. Ako ovaj tim istrci veceras mnogo ce zavisiti od toga koliko ce Kafu i Ben imati snage i koncentracije da peglaju po bokovima. Marin ce ocigedno jedini imati svu slobodu u igri a Djuza ako ga nesto usere, super. Srnic? Po meni je medju najslabijim igracima u timu. Sta on na zadnjem veznom donosi vise od Jovicica? Znam da u celom timu Srnic najcesce siri ruke i hvata se za glavu kada zasere, ali postoji li nesto drugo cime se istice?
MiddleClass Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 55 minutes ago, Milosh76 said: Nikako..Ben je mozda najbitniji igrac u ovom timu uz Krsticica i Marina Htjeo sam napisati Kafua.
palikaris Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Na areni kazu da pocinje simic na krilu, a ne kafu. Jebali ga simic, srnic, causic i ostali balvani vise.
Jozef K. Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Na areni kazu da pocinje simic na krilu, a ne kafu. Jebali ga simic, srnic, causic i ostali balvani vise. Opet će morati da ga menja u 22. minutu. Meni je on najlošiji igrač. Možda jedino Čaušić lošiji.
Recommended Posts