Apollo Creed Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Preofanzivno je ovo,izginućemo. Link to comment
MiddleClass Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 1 hour ago, Nikodije said: Borjan, Gobelja, Babic, Degenek, Rodic, Srnic, Krsticic, Ben, Marin, Kafu, Stojiljkovic fak jea. miloe definitivno postao muskarac Ebisilio umjesto Bena molicu. Link to comment
Milosh76 Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Nikako..Ben je mozda najbitniji igrac u ovom timu uz Krsticica i Marina Link to comment
triple_nippled Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 (edited) ebisilio umesto stojiljkovica, da dobijemo napoli njihovom taktikom, sa tri mala u napadu Edited November 28, 2018 by triple_nippled Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 32 minutes ago, Apollo Creed said: Preofanzivno je ovo,izginućemo. Пуштај Шемсу Link to comment
Ratamahatta Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Dođi večeras na San Paolo, rokni me u devet sati, ako imaš muda. Ako nemaš, beži da te ne gledam! Link to comment
Dimitrije Posted November 28, 2018 Author Share Posted November 28, 2018 1 hour ago, harper said: Mislim da ce Srnic dobiti neki specijal i da je to razlog zasto igra u manevru. Onaj Alan ili tako nekako nam je u Beogradu pravio ogromne probleme ubacujuci se iz srednjeg reda u napad. Ako ovaj tim istrci veceras mnogo ce zavisiti od toga koliko ce Kafu i Ben imati snage i koncentracije da peglaju po bokovima. Marin ce ocigedno jedini imati svu slobodu u igri a Djuza ako ga nesto usere, super. Srnic? Po meni je medju najslabijim igracima u timu. Sta on na zadnjem veznom donosi vise od Jovicica? Znam da u celom timu Srnic najcesce siri ruke i hvata se za glavu kada zasere, ali postoji li nesto drugo cime se istice? Link to comment
MiddleClass Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 55 minutes ago, Milosh76 said: Nikako..Ben je mozda najbitniji igrac u ovom timu uz Krsticica i Marina Htjeo sam napisati Kafua. Link to comment
palikaris Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Na areni kazu da pocinje simic na krilu, a ne kafu. Jebali ga simic, srnic, causic i ostali balvani vise. Link to comment
renne Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Sestre i braćo, saSrećom nam bilo Link to comment
Jozef K. Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Na areni kazu da pocinje simic na krilu, a ne kafu. Jebali ga simic, srnic, causic i ostali balvani vise. Opet će morati da ga menja u 22. minutu. Meni je on najlošiji igrač. Možda jedino Čaušić lošiji. Link to comment
Recommended Posts