Jump to content

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Featured Replies

Boaći ne putuje u Napulj,Pavkov neizvestan,Stojiljkogol u špicu:Jova:

• Replies 12.2k
  • Views 830.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jovancic putuje, tako bar kazu...

Тренер Звезде Владан Милојевић одлучио је да на списку за пут у Напуљ буде 20 играча:

Милан Борјан, Зоран Поповић, Марко Гобељић, Милош Дегенек, Срђан Бабић, Милан Родић, Рашид Сумаила, Ненад Крстичић, Бранко Јовичић, Душан Јованчић, Лоренцо Ебисилио, Дејан Мелег, Ел Фарду Бен, Славољуб Срнић, Вељко Симић, Марко Марин, Џонатан Кафу, Дејан Јовељић, Никола Стојиљковић, Милан Павков.

Ovo ne možemo izgubit'.:fantom:

Кад је Мелег заиграо задњи пут? 

iclbt5.jpg

2d6r7dv.jpg

28ime4o.jpg

Pozdrav iz Barija od BillyBrighta

:Hail:

:smiley_hail:

Ако видиш брадатог медведа у Напуљу, то ми је кум.

:pera:

:hail:

Edited by renne

Bravo Bili :hail:

Hodocasce 

Esi poljubio sveto tlo?

:D

zandari u bariju zabrinuti i zbunjeni, ne mogu da skapiraju zbog cega nas je gomila ovde. jednom sam reko pilgrimage, on se jos vise zabrino :D posle sam mu objasno o cemu se radi... 

Da li na stadionu ima neko obelezje da se igralo finale, ko je ucestvovao, pobedio... neke slike i sl? Kako je pandur reagovao kad si mu objasnio sta svi vi ustvari hocete? :D

ja sam video samo slike italijanske reprezentacije. inace, stadion je zatvoren za posete, mi usli na kvarno....

pandur skapirao pa se malo opustio. inace su digli uzbunu kad su videli da smo navrnuli. istripovali se, inspektori u civilu idu (uglavnom oko stanice) i legitimisu. imaju i neki spisak imena, verovatno nepozeljnih, pa kao jel znas ovog, jel znas onog... al realno, totalno su istripovali pisto su svi kul. tako je bar ovde u bariju, videcemo sta ce sutra biti. mada mislim da ce i tamo biti sve ok... 

Ima vas i u novinama

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout