Apollo Creed Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Boaći ne putuje u Napulj,Pavkov neizvestan,Stojiljkogol u špicu Link to comment
Milosh76 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Jovancic putuje, tako bar kazu... Link to comment
Apollo Creed Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Тренер Звезде Владан Милојевић одлучио је да на списку за пут у Напуљ буде 20 играча: Милан Борјан, Зоран Поповић, Марко Гобељић, Милош Дегенек, Срђан Бабић, Милан Родић, Рашид Сумаила, Ненад Крстичић, Бранко Јовичић, Душан Јованчић, Лоренцо Ебисилио, Дејан Мелег, Ел Фарду Бен, Славољуб Срнић, Вељко Симић, Марко Марин, Џонатан Кафу, Дејан Јовељић, Никола Стојиљковић, Милан Павков. Ovo ne možemo izgubit'. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Кад је Мелег заиграо задњи пут? Link to comment
Nemanja Posrbica Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Pozdrav iz Barija od BillyBrighta Link to comment
Прслин Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Ако видиш брадатог медведа у Напуљу, то ми је кум. Link to comment
renne Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 (edited) :hail: Edited November 27, 2018 by renne Link to comment
pbg12345 Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Hodocasce Esi poljubio sveto tlo? Link to comment
Bright Billy Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 zandari u bariju zabrinuti i zbunjeni, ne mogu da skapiraju zbog cega nas je gomila ovde. jednom sam reko pilgrimage, on se jos vise zabrino posle sam mu objasno o cemu se radi... Link to comment
Milosh76 Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 Da li na stadionu ima neko obelezje da se igralo finale, ko je ucestvovao, pobedio... neke slike i sl? Kako je pandur reagovao kad si mu objasnio sta svi vi ustvari hocete? Link to comment
Bright Billy Posted November 27, 2018 Share Posted November 27, 2018 ja sam video samo slike italijanske reprezentacije. inace, stadion je zatvoren za posete, mi usli na kvarno.... pandur skapirao pa se malo opustio. inace su digli uzbunu kad su videli da smo navrnuli. istripovali se, inspektori u civilu idu (uglavnom oko stanice) i legitimisu. imaju i neki spisak imena, verovatno nepozeljnih, pa kao jel znas ovog, jel znas onog... al realno, totalno su istripovali pisto su svi kul. tako je bar ovde u bariju, videcemo sta ce sutra biti. mada mislim da ce i tamo biti sve ok... Link to comment
Recommended Posts