Tsai Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Hoce "salonski cigani" da se izvine za ono trovanje teme u poslednjih mesec dana? Link to comment
Jozef K. Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Нешто си рекао?Rekao sam da ćemo da jebemo precenjene premijerligaše.Genijalno je ispalo. Zasluženo. Hrabro smo igrali. Fudbal je pokazao zašto je jedini sport koji nosi prave emocije. Link to comment
Zico Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Treba reci da je sudjenje bilo odlicno. Ruka Milnera je bila napucana iz neposredne blizine, drago mi je sto nije okrecio. Spicles sam. Link to comment
dragance Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Bravo @renne care Bravo @Dimitrije matoro čangrizalo, živ bio 100 godina, sve sam ti oprostio Ljubim vas braćo! @bradilko donosi cveće Link to comment
copkillah Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 2 minutes ago, Zico said: Treba reci da je sudjenje bilo odlicno. Ruka Milnera je bila napucana iz neposredne blizine, drago mi je sto nije okrecio. Spicles sam. Da je bio penal, promašili bi, to su te utakmice. Imaš gomilu šuteva koji su bezopasni, ne radiš ništa, odigraš 10 minuta kako treba i to je sve. Valjda će Klop sada konačno da shvati ko mora malo da odmori, a ko možda ne bi trebalo da igra. Link to comment
Bright Billy Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 pa nek ih opet cekaju na aerodomu Link to comment
porucnik vasic Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 3 minutes ago, copkillah said: Da je bio penal, promašili bi, to su te utakmice. Imaš gomilu šuteva koji su bezopasni, ne radiš ništa, odigraš 10 minuta kako treba i to je sve. Valjda će Klop sada konačno da shvati ko mora malo da odmori, a ko možda ne bi trebalo da igra. Сигурно. Link to comment
Milosh76 Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Nije mi dobro!Ovakvo vece se ne moze opisati, mora se doziveti i preziveti!Neko rece aritmija, ja imam blagi srcani udar, nemam snage ruku da pomerimDa sam ostao na slavlju ne bih preziveo!Bravo Pavkov! Bravo Zvezdo!Bravo Doktore Vladane Milojevicu! Link to comment
copkillah Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Just now, porucnik vasic said: Сигурно. Tj ne bi promašili nego bi ovaj odbranio, bukvalno bih mogao kuću na to da stavim Link to comment
Hobbit slayer Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Svaka nam čast! [emoji7][emoji7][emoji7]Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Link to comment
booyaka Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Tj ne bi promašili nego bi ovaj odbranio, bukvalno bih mogao kuću na to da stavim I jačima su se noge odsecale u Hramu fudbala. [emoji41] Link to comment
Dimitrije Posted November 6, 2018 Author Share Posted November 6, 2018 Klopu kudos sto je zakacio Natalijinu rajmondu na trenerku. Gospodin, postuje domacina i njegovu tradiciju. Link to comment
Recommended Posts