Jump to content
IGNORED

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Dimitrije

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1015

• Bright Billy

796

• harper lee

670

• MiddleClass

602

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Потпуно бесмислен покушај провокације.

Posted

Nije nikakav pokušaj provokacije, ne loži se vasiću, već je vaš bivši igrač, u trenutku kada je njegov bivši klub pod istragom, pričao o sopstvenim iskustvima o nameštanju utakmica. Prosto vam ne ide u prilog u ovom momentu, ništa drugo. Pričam naravno o imidžu kluba. Pogrešan tajming.

Posted

Једино ако ти знаш румунски боље од мене( а ја набадам помало влашки), па можеш из оригинала да наслутиш да он говори о својим искуствима. 

Posted
1 minute ago, porucnik vasic said:

Једино ако ти знаш румунски боље од мене( а ја набадам помало влашки), па можеш из оригинала да наслутиш да он говори о својим искуствима. 

Snimak je okačio novinar koji je radio intervju sa njim. A ako si još uvek nesiguran:

6rQhg6X.png

Posted

И то значи инкриминише Звезду, али не клубове као што су Стеауа,Валенсија, Рајо Ваљекано или Атланта. Са друге стране каже да је он играо у утакмицама које су намештане, а не да је он намештао.

Posted
И то значи инкриминише Звезду, али не клубове као што су Стеауа,Валенсија, Рајо Ваљекано или Атланта. Са друге стране каже да је он играо у утакмицама које су намештане, а не да је он намештао.
Aman čitaj, nisam napisao da je rekao da je nameštao kod vas već da u ovom momentu, kada ste pod istragom, vaš bivši igrač mrtav ladan izjavi da je nameštao utakmice. Nepotrebno u momentu dok traje istraga, zar ne? A ti sad spinuj i tumači to do mile volje
Posted

Како видим ту се помиње Стеауа а не Звезда.  Он човек може да прича шта хоће, није у Звезди, његова изјава није никакав правни документ, тако да потпуно не видим како си ти нашао линију која повезује ове две потпуно различите ствари.

Posted

Ладно разумијем пола румунског језика.

Posted

Zvezda - Backa od 18:30, prenos na Areni

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Gobeljić, Savić, Degenek, Rodić – Jovančić, Čaušić – Srnić, Marin, Simić – Pavkov

Posted

Valjalo bi dobiti ovo, najveći rival i dalje ne posustaje

Posted

Hajde, bre, Miloje, jebo te raspali Srnic vise.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...