Milosh76 Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 1 hour ago, John Coltrane said: Darko Tesovic, koji je u Macvi zamenio Anicica, je vencani kum Miloja. Moze i neki mirnodopski X Moze u Kupu, al da mi dobijemo na penale...ili u plejofu kad sve bude reseno...ili mi cemo vama srediti preko Lalata da dobijete ili nereseno Radnicki, a vi nama pustite danas Link to comment
harper lee Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 2 hours ago, dragance said: Vreme je da sledeće sezone klub angažuje veoma solidnog stranog trenera. Ne zato što Miloe ne zna, već zato sto na za “sledeću sezonu” treba neko sa malo agresivnijom igrom i ko zna i može da ubedi malo veće zvezde da zapnu kad treba. Trener nam je poslednja briga, samo treba ovog da puste da radi kako misli da treba, da uci i napreduje. Link to comment
Shaq Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 crveni ko kuca sve te jeblo Link to comment
harper lee Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Kaze komentator - ne verujem da je bilo namere. Link to comment
John Coltrane Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Nabo ga je bas muski, lagano za iskljucenje. Link to comment
Moća Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Dajte neki strim.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Link to comment
Shaq Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 ako trnava ne prodje grupu u jevropi, logicno bi bilo da povuku jirku da se uigrava z ekipom, z ozbirom da je evidentno da je cafu bivsi :coffee: Link to comment
John Coltrane Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 1 minute ago, Moća said: Dajte neki strim. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Imas u HD na KODI, addon Biker Days Link to comment
harper lee Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Sudija je uspeo za osam minuta da propusti da dosudi jedan crveni i jedan zuti karton. Posle kad krenu price o tome kako sudije guraju Zvezdu i Partizan prisere mi se, navikli mesari da biju po nizim ligama pa kad ih sudije kaznjavaju zbog pogibeljnih startova cudom se cude. Link to comment
Moća Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Imas u HD na KODI, addon Biker DaysNa nekoj svadbi sam nemam na mobu Kodi.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Link to comment
John Coltrane Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 2 minutes ago, Moća said: Na nekoj svadbi sam nemam na mobu Kodi. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Pa lizi roze i upali notifikaciju na SofaScore, sta ce ti strim kad ce za pola sata igrati kolo?! E, stvarno je Panjkov, bez obzira na "cudan ugao" Link to comment
Moća Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Pa lizi roze i upali notifikaciju na SofaScore, sta ce ti strim kad ce za pola sata igrati kolo?! E, stvarno je Panjkov, bez obzira na "cudan ugao"Pa posto vozim nema za mene lizanja :/Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Link to comment
harper lee Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Nakon oprostenog crvenog sada i ponisten regularan gol. Sreca da nas guraju sudije, sta bi tek bilo da nas ne guraju. Link to comment
Shaq Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 ne moze se silom protiv magije :coffee: Link to comment
John Coltrane Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 A glavom moze iz "cudnog ugla" . Link to comment
Recommended Posts