SNARC Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 9 minutes ago, Прслин said: Али, ми смо топ 1% Da ne bi ovih 6:1 i ovih 4:0..pa ajde.. No ko sam ja da kvarim zezanje..slicno danas mozda zvuce neki pijani Mongoli koji se secaju Dzingis kana i njegovim imenom i velicinom drzave kurce pred kafanama..a i njih bi valjalo pustiti da veruju u sta god pozele, njihovo pravo Dakle, svaka cast, top 1%..upravo
Прслин Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Заборавио си да пијани Монголи пред кафаном причају о Џингис Кану косовским Албанцима. То што се они кикоћу док слушају Монголе не значи да знају како је владати светом. Аристократија и лумпен-пролетеријат, погрбљени над ватром која гори у канти за смеће. Али, нама када неко каже царе ми помислимо да смо срели старог пријатеља који нас је препознао, а ви да је дошла још нека шоферка на прање. Остало јесте исто, мада ништа друго није остало.
Bright Billy Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 5 minutes ago, Прслин said: Заборавио си да пијани Монголи пред кафаном причају о Џингис Кану косовским Албанцима. То што се они кикоћу док слушају Монголе не значи да знају како је владати светом.
SNARC Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Заборавио си да пијани Монголи пред кафаном причају о Џингис Кану косовским Албанцима. То што се они кикоћу док слушају Монголе не значи да знају како је владати светом. Аристократија и лумпен-пролетеријат, погрбљени над ватром која гори у канти за смеће. Али, нама када неко каже царе ми помислимо да смо срели старог пријатеља који нас је препознао, а ви да је дошла још нека шоферка на прање. Остало јесте исто, мада ништа друго није остало. Pa..prepoznali su vas..ali otpozadi izgleda, drugacije bi cifre izgledale da vas nisu toliko "prepoznali" Sunset Boulevard, dobri moj Prasline..taj se film vrti kod vas..ali to je full vase pravo Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Meazza Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Aston Vila i Zvezda su znaci isti nivo, a Forest je pojam za oba.
Прслин Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 4 minutes ago, Meazza said: Aston Vila i Zvezda su znaci isti nivo, a Forest je pojam za oba. Да. 9 minutes ago, SNARC said: Sunset Boulevard, dobri moj Prasline..taj se film vrti kod vas..ali to je full vase pravo Да. Ето, све смо се сложили.
bradilko Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 21 minutes ago, Прслин said: Заборавио си да пијани Монголи пред кафаном причају о Џингис Кану косовским Албанцима. То што се они кикоћу док слушају Монголе не значи да знају како је владати светом. Аристократија и лумпен-пролетеријат, погрбљени над ватром која гори у канти за смеће. Али, нама када неко каже царе ми помислимо да смо срели старог пријатеља који нас је препознао, а ви да је дошла још нека шоферка на прање. Остало јесте исто, мада ништа друго није остало. aristokratija i večita opozicija a najviše vas ima. bože dragi!! ima ovde 1 koji je "preminuo" posle utakmice sa psž-om i onda vaskrsnuo kad je zvezda dobila budućnost u košarci. tipično. ono sinoć je stvarno bruka i za jednog bubuljičavog školarca koji vredno uči.. učiti je sad nova mantra najmasovnije srbije. videćemo do kraja grupe šta će biti.
Meazza Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Ideja kako je neko zauvek sampion i liga iznad, na koliko god niske grane spao, meni je totalno antisportska, ali kako god hocete.
harper lee Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 1 hour ago, Bright Billy said: ebisilio ne igra odbranu. ja sam popizdeo kod prvog gola kad mu je djerdan uzeo loptu a ovaj ga opusteno ispratio pogledom. jbg, jeste dobar na lopti i ima ideju u napadu al u defanzivi je igrac manje... edit. ko sto je bakula igrac manje u ofanzivi. znaci njih dvojica ko jedan ceo fudbaler na terenu... Ebisilio je u odbrani sinoc bio Jovicic licno za Krsticica a cak ne igraju u istoj liniji.
harper lee Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 1 hour ago, Hobbit slayer said: Evo, dvadesetak sati kasnije, posle neprospavane noći pre tekme, i duuuuugog radnog dana posle iste, mogu ukratko da sumiram utiske. Sve u svemu, ja sam zadovoljan (ukoliko se može biti zadovoljan porazom sa četiri primljena gola) igrom u prvih dvadesetak minuta meča, a rezultat manje, više... Mada je ovo pomalo sado mazo način gledanja na stvari, ali definitivno posle one igre u Parizu se da videti napredak u igri... Ili sam se možda već navikao na ove vaterpolo rezultate ... Mislim da je besmisleno suviše duboko ulaziti u analizu igre celokupnog tima, pošto je plafon istog bio vidljiv i pre nego što je počeo grupni deo LŠ, a posle izvlačenja grupa. Ukoliko nastavimo ovim putem, sa dizanjem kvaliteta igre kroz preostale utakmice, i eventualno još jedan pozitivan rezultat (bod na domaćem terenu), i ja bih bio više nego zadovoljan. Pa onda lepo na zimu da se oslobodimo viška igrača, i da počne uigravanje kostura tima za sledeće kvalifikacije... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Ono u Parizu je bila sramota, ovo sinoc je bio susret sa realnoscu. Sve i da je rezultat bio isti kao u Parizu, vidi se razlika u pristupu utakmici i neki sitni pomaci u pokusaju da se organizuje igra iz zadnje linije. U Parizu smo bili zrtva utakmice protiv Napolija kada smo na volseban nacin i totalnom opstrukcijom uspeli da izvucemo bod pa smo pomislili da to tako moze i protiv PSG-a i popili po picki. Sama ideja da je sinoc poceo Ebesilio a ne Causic ili Jovancic ukazuje na to da je Miljevic izgleda raskrstio sa tom budalastinom (bar se nadam) da se rezultati protiv ovakvih ekipa mogu izvlaciti vise od jednom u sto slucajeva na nacin na koji smo mi to uradili protiv Napolija. Bilo bi jos bolje i konkretnije da su igrali Marin umesto Srnica i Rodic umesto Gobelje ali tako je kako je. O pojedinacnim ucincima ne vredi raspravljati jer je razlika u dostupnom kvalitetu prevelika i ne pomaze to sto cemo utvrditi toplu vodu da je Babic sporiji od Salaha i Firminja, da Stojkovic ne moze da istrci ni protiv random navijaca Redsa iz prva tri reda na Enfildu a kamoli prvotimaca Liverpula i da Krsticic, Ebesilio, Boaci ili Ben ne mogu da sacuvaju loptu pod pritiskom Van Dajka, Fabinja, Vajnalduma i slicnih Manea. Ono sto je bitno je da se ova ekipa od sinoc (uz tih par izmena) uigrava i sprema za sledece utakmice kako bi se kretnjama i uigranim kombinacijama malo smanjila ogromna razlika u duel igri gde smo totalno inferiorni. Znali smo i pre nego sto je pocela grupa da nismo konkurentni, nema potrebe da se previse stresiramo osim u sektoru toga da damo sve od sebe na svakoj utakmici i maksimalno tehnicki i fizicki spremimo ekipu da pruzi svoj maksimum. Pokusaji da to ucinimo nekim "taktickim" isprdjivanjima i guranjem specijalaca u tim umesto igraca prdnuli su u cabar vec u Parizu.
gervasius twinkleminkleson Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Ideja kako je neko zauvek sampion i liga iznad, na koliko god niske grane spao, meni je totalno antisportska, ali kako god hocete. [emoji4]Istorija na stranu, mi smo sad liga iznad ostalih u državi, i šire. Dokle ce to da traje ne znamo, ali prosto, mi igramo CL, tu vidimo koliko smo nivoa ispod drugih, ali smo tu. I to nakon solidno odigrane EL prošle sezone.
Gutterball Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Od ovih od kojih se nešto očekuje, mene su najviše razočarali Krstičić i Boaći (ne samo juče). Krstičić je neprepoznatljiv u zadnje vreme, a Boaći koga smo kao doveli zbog LŠ nije baš ništa pokazao, bez obzira na našu generalnu ofanzivnu nemoć. Ni u prvenstvu nije bolji ono što sam gledao...
Recommended Posts