Gutterball Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Ja sam video negde vest. Nije trenirao, neizvestan...
Milosh76 Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 LeTalek posetio igrace u BG, veliki covek nas Damjan
Прслин Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 (edited) Пише за Марина на в92. Nemački fudbaler nije trenirao na poslednjem treningu u Beogradu pred put u Englesku i više će se o njegovom stanju znati na dan utakmice. Marin je ove sezone najbolji fudbaler Crvene zvezde i igrač koji pravi razliku na terenu. Ukoliko ne bude bio spreman za meč sa Liverpulom Zvezda će biti znatno oslabljena. Marin nije igrao na poslednja dva duela Zvezde u Kupu i domaćem šampionatu. Tu nije kraj mukama Vladana Milojevića, pošto u sastavu ima još nekoliko rovitih igrača među kojima je kapiten Vujadin Savić. Edited October 22, 2018 by Прслин
harper lee Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Pretpostavljao sam da ce se Marin "ispovredjivati" nakon sto je kritikovao nasu igru protiv Napolija i PSG-a. Mora Simicu da se nadje mesto da istrci na Enfild i zadivi nas uvodjenjem zivine™ i dizanjem 1 ritma.
Dimitrije Posted October 22, 2018 Author Posted October 22, 2018 Mislim da ce ako Marin ne bude igrao, njegovo mesto pre da zauzme Srnic nego Simic.
harper lee Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 1 minute ago, Dimitrije said: Mislim da ce ako Marin ne bude igrao, njegovo mesto pre da zauzme Srnic nego Simic. Mislim da smo se dovoljno izblamirali ovom fantomskom aferom sa namestanjem rezultata u Parizu, nije nam potreban jos jedan blam tog nivoa.
Dimitrije Posted October 22, 2018 Author Posted October 22, 2018 Nisam siguran da je moguce da izbegnu blam u rezultatskom smislu, bez afere. Sa Srnicem, Stojkovicem i Gobeljicem (Rodic je izgleda povredjen), imamju 3 dunstera u timu tako da je blamaza sasvim moguca.
Milosh76 Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Srnic nema kvalitet ni da bude u ekipi protiv jacih iz JSL, a kamoli protiv finaliste LS iz prosle sezone. Gde je Marin kritikovao igru protiv Napolija i PSG? Nisam procitao nijednu takvu izjavu
harper lee Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 2 hours ago, Milosh76 said: Srnic nema kvalitet ni da bude u ekipi protiv jacih iz JSL, a kamoli protiv finaliste LS iz prosle sezone. Gde je Marin kritikovao igru protiv Napolija i PSG? Nisam procitao nijednu takvu izjavu Imas google pa trazi.
pbg12345 Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 odlicna vest ovo za marina dakle i dalje se sluzimo seljackim forama, da najavimo da nam je igrac poredjen, a ond aiznenadimo rpotivnika kad se ovaj zdrav i cio pojavina terenu jasn signal, da se ovaj put nismo kockali i da idemo u liverpul po sva tri boda ogroman hendikep. cak i u trenutcima potpune nemoci, on je bio sposoban uraditi nesto dobro ako su nam sanse za pozitivna rezultat bile male, bez njega su nikakve nas em najbolji igrac, em igrac koji bez respekta ulazi u ove utakmice
Milosh76 Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Trener crveno-belih Vladan Milojević odlučio je da na spisku za put u Engelsku bude 21 igrač: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Rašid Sumaila, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Lorenco Ebisilio, Dejan Meleg, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Nikola Stojiljković, Milan Pavkov, Ričmond Boaći Nema Marina, Kafua i Rodica od standardnih
Recommended Posts