May 23, 20186 yr 20 minutes ago, John Coltrane said: Ovo Adzic? Toliko o ulaganju u mlade talente. nije hteo da produzi ugovor koji mu istice na zimu. tacnije, trazio je da mu garantuju 70% minutaze u narednoj sezoni...
May 23, 20186 yr Pri tom je igrao dosta utakmica ove godine, jebiga. Mislim, zao mi je sto je otisao, ima potencijal, s druge strane nije baš neki spektakularan talenat i ne vidim kako bi i naredne sezone bio standardan, pogotovo me vidim da bi mogao da da puno u velikim utakmicama
May 23, 20186 yr 3 hours ago, W.F.C. said: Jeste, decko odveden iz Nisa kakve veze imaju adzic i nis?
May 23, 20186 yr 1 hour ago, pbg12345 said: kakve veze imaju adzic i nis? Pa dobro, da vas zajebavam malo jbga
May 23, 20186 yr 3 hours ago, April said: Nema problema, agilna uprava zadržala je Račića Ако је тачно оно што Били каже онда срећан пут...
May 24, 20186 yr Mafijaški igrač na kojem nismo imali 100% vlasništvo. Jedan od poslednjih u klubu sa takvim dilom. Neka ide, neka povede i oca sa sobom što dalje.