Jump to content
IGNORED

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Већ је неко рекао: небитни смо ми, ако је намештаљка, намешта се Катару чији је ПСЖ државни пројекат и који је потплаћивањем дошао до Светског. 

Да пишем крими роман, имао бих Саудијца који наводно долази да купи стан у Београду на води, али у ствари доноси неком Звездином челнику пет милиона долара у кешу и даје му задатак да изофира Катар том опкладом. Онда наш муфљуз одлучује да задржи 2 од 5 милиона ко бонус. То онда руши превару јер мурија има дојаву да ће доћи неко са пет милиона и пропуштају га грешком, а онда очајни Саудијци пуштају бар вест кроз анонимну дојаву Л'Екипу док наш преварант победнички језди ка Хоргошу не знајући да га тамо чека Андреј да му узме пола и син да му узме све, што ће нашег јунака довести у нове проблеме о којима ћете читати у наставку тог првог романа. :fantom:

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1015

• Bright Billy

796

• harper lee

670

• MiddleClass

602

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ерор 404.

Или ниси добро линковао, или је склоњено. Шта је писало? 

Posted (edited)

preneli su izjavu advokata napolija za sportska pitanja, da je minimalna šansa da se to tiče psž-a ukoliko se dokaže, a da zvezdu čeka ozbiljna kazna

e

pročačkaj po sajtu hotsporta možda je link pogrešan

sklonili su

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Pa ne vidim kako ima veze sa PSG. Jedino da je baš pet razlike. Ako je 4.5+ onda se uopšte ne tiče PSG.

Posted

apropo smeštanja katarskom projektu psg-u

Posted
1 hour ago, Filozof manijak said:

Ovo je ono što je najgore u celom slučaju, ovakav publicitet vam stvarno nije trebao posle toliko godina posta. Naravno, uz disklejmer da je sve navedeno istina

Ja bas mislim da je trebalo ovako nesto, da i u svetu bude poznat kao mafijski klub, sto i jeste.

Posted (edited)

Ovo je ono što je najgore u celom slučaju, ovakav publicitet vam stvarno nije trebao posle toliko godina posta. Naravno, uz disklejmer da je sve navedeno istina

....

Edited by Duci Simonovic
Posted (edited)

...

Edited by Duci Simonovic
Posted
2 minutes ago, Duci Simonovic said:

Ja bas mislim da je trebalo ovako nesto, da i u svetu bude poznat kao mafijski klub, sto i jeste.

:laugh:

Rece ljubitelj Bate Kan-Kana.

Posted

kada bih rekao da me ne veseli ovo što čitam slagao bih

al sam isto tako svestan da me samo puka slučajnost spasla da ne čitam ovo o jsdp, i da se nadam da ovim mojimtm ne padne slična ideja na pamet

ako zanemarim(o) petah tikvu

:fantom:

Posted

I Lotarove memoare. Ipak, deluje da su nasi lopovi imali za sad vise srece ili umesnosti.

Posted

Kakve veze ima Napolijev advokat sa pisanjem Lekipa? Mozda jer se razume u to kako funkcionise mafija ili jer smo rivali u grupi?
Sta kaze advokat Liverpoola?

Posted

Ali ako se pogledaju sanse i golovi, meni ne deluje da je bilo pustanja. Plus Marinov gol se ne uklapa u pricu.

Posted
3 minutes ago, Milosh76 said:

Kakve veze ima Napolijev advokat sa pisanjem Lekipa? Mozda jer se razume u to kako funkcionise mafija ili jer smo rivali u grupi?
Sta kaze advokat Liverpoola?

polako

pitali ga iz hotsporta, ili pre preneli nečije pisanje. i u prvom planu nije zvezda nego psg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...