omiljeni Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 tajming je u najmanju ruku čudan ne znam baš kolika je slučajnost to što je L'ekip sačekao da moderacija pobanuje pola ppp, pa tek onda objavio priču
Jozef K. Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Marco Marin nije bio upucen.Verovatno najmanje pola igrača nije bilo upućeno.
April Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 7 minutes ago, omiljeni said: tajming je u najmanju ruku čudan ne znam baš kolika je slučajnost to što je L'ekip sačekao da moderacija pobanuje pola ppp, pa tek onda objavio priču +1 To ne može biti slučajno
Milosh76 Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Verovatno najmanje pola igrača nije bilo upućeno. Upucen je bio "kredibilni izvor" sto je i najbitnije
čekmeže Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Quote Responding directly to L'Equipe, honourary Red Star president Dragan Dzajic told the publication: “This is the first that I have heard of it. I know absolutely nothing about this. "It is not possible. It is untrue!"
Jozef K. Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Upucen je bio "kredibilni izvor" sto je i najbitnijeZa nameštanje tog tipa ti je dovoljno dva, tri igrača iz defanzivnog reda. Mada mislim da je ovo malo verovatno da je tačno bez obzira što je reč o gamadi iz uprave.
Mark Rothko Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Skenderbeg je kažnjen 10 godina neigranja u evropskim takmičenjima (10 izborenih učešća) + novčano milion evra za nameštanje utakmice protiv Dinama. Namestili da prime 4 komada.
kud u maglu Simoviću Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 pa nije ni l’equipe kurir, ne puštaju oni vesti bez da ih provere nego ako je neko pretplaćen na lekip a zna fr nek prepriča https://m.lequipe.fr/Football/Article/Soupcons-de-match-truque-ce-que-dit-et-ne-dit-pas-l-analyse-du-match-entre-le-psg-et-l-etoile-rouge/948944
April Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 1 minute ago, Mark Rothko said: Skenderbeg je kažnjen 10 godina neigranja u evropskim takmičenjima (10 izborenih učešća) + novčano milion evra za nameštanje utakmice protiv Dinama. Namestili da prime 4 komada. Grafičar prelazi na Marakanu
borris_ Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Odbrana je bila pasivna više puta ali nije moguće izvesti neke zaključke iz toga.
gervasius twinkleminkleson Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Ne znam, najgore od svega je što lako mogu da zamislim da je ovo istina. Mada je vjerovatno teško dokazati. U svakom slučaju, nek idu u kurac, ne mogu da uživam ni u jedinoj ligi šampiona u koju smo nekako ušli.
Nikodije Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Visoki funkcioner u centru pariza namešta utakmicu lige šampiona? Da je to nešto išlo preko azijskih kladionica i trećih lica odmah bih poverovao, ali ovo mi deluje neverovatno. Daleko od toga da mislim da nisu raspoloženi za razne nepodopštine kojima se uzimaju pare, ali ovo je baš hardcore
kud u maglu Simoviću Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 1 hour ago, omiljeni said: tajming je u najmanju ruku čudan + oni pohapšeni srpski fubalski menadžeri u belgiji. ne bi me začudila veza između ova dva(tri) događaja
Recommended Posts