pbg12345 Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 dimitrije zar niste vi za vreme grofa bili zagovornik onog da trener najbolje zna i da nema sta mi tu da komentarisemo ili nedaj boze kritikujemo?
Cash Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 1 hour ago, Shaq said: bolje igrati kući sa Realom 0-0 nego izgubiti od Psg-a 6:1 :coffee: +1 :cofee:
Shaq Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 5 minutes ago, Cash said: +1 :cofee: #duringthewar
Apollo Creed Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Najkasnije na zimu oterati ovu mafijašku pudlicu Miloa...
Bright Billy Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 uefa opet pokrenula postupak protiv nas. crowd disturbances & illicit chants...
Miljenko Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Mi smo im zanimljivi i kada nemamo razloga da to budemo.
Shaq Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 kako se placa po cenovniku™ to, novcano or? :coffee:
Apollo Creed Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Mi nismo ni bili na stadionu... Nikad lakša odbrana.
Mil@n Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 38 minutes ago, Bright Billy said: uefa opet pokrenula postupak protiv nas. crowd disturbances & illicit chants... Taman da im vratimo ono što smo uzeli za bod prošlo kolo :(
Cane Vukic Prebranac Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 2 hours ago, Bright Billy said: uefa opet pokrenula postupak protiv nas. crowd disturbances & illicit chants... На основу чега? Па ми нисмо имали организоване навијаче тамо. Како клуб може да одговара за random Милета који је купио карту и дошао на утакмицу!?
Bright Billy Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 to ni meni nije jasno. za rendom mileta odgovaras ako si organizator utakmice, ovako nema logike...
McNulty Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 zato bi robi bio pravi trener za ove igrace I'll pass. Draže mi je da izgubimo 6-1 od PSG-a nego 4-0 od Rena.
Hobbit slayer Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Malopre sam pročitao komentar Bate Mirkovića u vezi sa porazom od PSG, i moram priznati da je to jedan od najboljih komentara tekme i celokupne atmosfere u vezi iste. Suviše se kod nas ide iz krajnosti u krajnost, očekujemo od tih momaka da pružaju preko svojih realnih mogućnosti, i kada se poklope (bez obzira iz kog razloga) loš dan i napaljen protivnik, koji je povrh svega toga i mnogo kvalitetniji, dobije se ovakav krajnji rezultat. Razglabanje o tome ko je mafijaški igrač i da li je Miloje mafijaška pudlica ili bullmastiff su stvarno besmislene. Naravno, bilo bi lepo ako bi ovaj rezultat doneo neku vrstu promene u pristupu tokom narednih par tekmi sa Liverpoolom, ali uzevši u obzir domino efekat rezultata u grupi, očekujem još jedno sumorno veče na Anfieldu... No, o tom potom... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
zakintos Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Ono sto sam pogledao od Zvezde su: 2 tekme sa Salzburgom, Napoli, Partizan i PSZ i gori fudbal nisam gledao jos od Djukicevog Partizana. E sad, Miloje je imao niz od 34 timova bez poraza. Na koju jebenu foru? Mislim, jasne su mi prilike u nasem fudbalu i nisam iznenadjen kao neki strani novinari, al' zaista je uvrnuto...
samo_opusteno Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Ono sto sam pogledao od Zvezde su: 2 tekme sa Salzburgom, Napoli, Partizan i PSZ i gori fudbal nisam gledao jos od Djukicevog Partizana. E sad, Miloje je imao niz od 34 timova bez poraza. Na koju jebenu foru? Mislim, jasne su mi prilike u nasem fudbalu i nisam iznenadjen kao neki strani novinari, al' zaista je uvrnuto...Mozda je fora ta sto do Psz-a nije izgubio nijednu od tih utakmica koje si gledao, a pre toga je bilo prvenstvo.
Recommended Posts