Rumpelstiltskin Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Milojević podneo ostavku.[emoji23]Sent from my MI 6 using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Bolji smo bili, falilo malo sreće
aram Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Just now, gervasius twinkleminkleson said: Bolji smo bili, falilo malo sreće +1 realno
Hobbit slayer Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 ma da, prve sezone te guze, sledece vec i ti znas neke fore itd. I da se nauče fore, a biće i više love u opticaju, pa će biti lakše dovesti kvalitetne strance. Pod uslovom da se ustalimo u grupnom delu LŠ/LE par sezona... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Više to drugo, realno neće mnogo ovih igrača stići da svoje iskustvo ove sezone upotrebe u zvezdinom dresu narednih. Ali pare, nova titula, nova cl ili el ako allah da..
stoka Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 (edited) Jbg, san igranja u Ligi šampiona brzo se pretvori u noćnu moru ... Kada smo bili klinci, negde peti, šesti razred osnovne, onda kao uzmemo iz zezanja nas nekoliko da zaigra fudbala protiv čitavog odeljenja prvačića. Njih je bilo više, ali su mali, slabašni, ne može njih pet da nam uzme loptu, a mi damo gol kad hoćemo ... E, ovo večeras otprilike je tako izgledalo ... Edited October 3, 2018 by stoka
Bright Billy Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 5 minutes ago, Hobbit slayer said: I da se nauče fore, a biće i više love u opticaju, pa će biti lakše dovesti kvalitetne strance. Pod uslovom da se ustalimo u grupnom delu LŠ/LE par sezona... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ja sam jos letos napisao da nama treba prvo 5 le sezona pa onda da probamo ls. al eto, otvorilo se, sad se skolujemo po ubrzanom kursu
Прслин Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Да вратимо дугове, затворимо домаћу лигу и накупимо бодова за лакши пролаз у групе... Доста сасвим.
kud u maglu Simoviću Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 nema tu nikavih fora, liga šampiona, tv prava i fudbalska globalizacija je stvorila 10ak predominatnih timova, a među tih 10 4-5-6 su timovi koji su druga galaksija u odnosu na bilo koji tim iz ex yu. ne pomaže tu nikakvo iskustvo ni zvezdi ni dinamu ni partizanu. samo trenutna inspiracija i koncentracija tih timova odlučuje da li će postići dva, tri ili više golova
Cane Vukic Prebranac Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Добиће они своје кад дођу на Маракану ...
gervasius twinkleminkleson Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 nema tu nikavih fora, liga šampiona, tv prava i fudbalska globalizacija je stvorila 10ak predominatnih timova, a među tih 10 4-5-6 su timovi koji su druga galaksija u odnosu na bilo koji tim iz ex yu. ne pomaže tu nikakvo iskustvo ni zvezdi ni dinamu ni partizanu. samo trenutna inspiracija i koncentracija tih timova odlučuje da li će postići dva, tri ili više golovaProtiv ovakvih timova nećemo nikad moći više od nekog šokantnog rezultata koji se dešava jednom u 10 godina. Mi možemo da se nadamo da ćemo u nekom trenutku zabosti grupu u kojoj ćemo moći nešto više. Nećemo mi nikad imati igrača koji bi mogao da upadne u 25 koliko ih možeš licencirati za cl, u psg, liverpulu ili napoliju.
Fakundo Sava Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 29 minutes ago, Hobbit slayer said: Svaka čast na komentaru... A što se tiče rezultata, kao što Prslin reče posle tekme sa Napolijem, Yugo vs Porsche... Biće bolje, svaka škola se plaća... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Yugo više ne postoji
gervasius twinkleminkleson Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Ono što nas treba da brine nije ovakav poraz. Mi smo mogli da odigramo najbolje moguće, i opet ne bi bio šok da ovako izgubimo. Nas treba da brine što već mjesec dana nemamo sredinu. Krstičić je potpuno pao, a time i čitav tim
Bright Billy Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 sledeci korak je da naucis kako protiv ovakvih da izgubis 2:0 umesto da te napune do kraja...
Hobbit slayer Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 sledeci korak je da naucis kako protiv ovakvih da izgubis 2:0 umesto da te napune do kraja... +1Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Recommended Posts