Jump to content

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Featured Replies

Није да није било за очекивати, али ... боли мајку му.

20 minutes ago, Duci Simonovic said:

Koji je rekordan poraz u ls? Mogli bi se utefteriti veceras

Liverpul 8-0 Bešiktaš

Kao neko čiji je klub imao više ovakvih stradanja u poslednjoj deceniji iskreno se saosećam sa vama.

2 minutes ago, Have_Fun said:

ce bude

pa kad nema cafua :fantom:

Valjda ce da stanu, nema potrebe da se zamaraju... Mbape nek se izivljava nad Napolijem

..edc103db17fa203f5169a38b6b1b6317.jpg

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Зашто би стали :D

Уосталом, може им затребати гол-разлика на крају. 

sklanjalica :fantom:

realno, zasluzila je zvezda deset da primi. ne moze da se igra fudbal tako sto ces 90 minuta da se molis svevisnjem da primis sto manje golova.

Koliko sam uspio ubrat - taktika im je cim izgube loptu da 3 igraca igraju presing na lopova i u pravilu je odmah imaju natrag. Zvezdini su stalno pod presingom i u strahu pa otud i toliko grešaka i izgubljenih lopti.

Ali, mislim da još nisu u karijeri doživjeli toliko pojedinacnih driblinga i pretrčavanja. Razbijeni su u komadiće.

6 minutes ago, Weenie Pooh said:

Liverpul 8-0 Bešiktaš

Kontam da je to izvidljivo prestici veceras, ajmo parizani punte

1 minute ago, Joe D said:

realno, zasluzila je zvezda deset da primi. ne moze da se igra fudbal tako sto ces 90 minuta da se molis svevisnjem da primis sto manje golova.

+1

Bedno izdanje Zvezde i Bata Miloja i njegovog "bloka". Da li on ima frku od stranaca, šta li, tek, što više ovih domaćih polutana, to manje fudbala...aksiom koji se ne mora ni dokazivati.

Just now, Duci Simonovic said:

Kontam da je to izvidljivo prestici veceras, ajmo parizani punte

Kad Vojvodina udje u Ls onda ce da padne rekord :cofee:

Just now, Cash said:

Kad Vojvodina udje u Ls onda ce da padne rekord :cofee:

Rekordi su tu da se obaraju :fantom:

jbg

izmalerisala vas maja gojković kad vam je u skupštini poželela puno sreće večeras

:sad:

Guest
This topic is now closed to further replies.