levi Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Dušan Jovančić (Vojvodina), novajlija Dejan Meleg (Kayserispor), rotacija Nikola Stojiljković (Braga), pozajmica Milan Jevtović (Antalyaspor), Bakulin kum Zoran Popović (Bodo), drugi golman Rashid Sumaila (Qadsia SC), lutrija mislio sam da će Meleg da dobije ključeve ekipe umesto Kange, ali očigledno su godine potucanja po instranstvu ostavile traga, pa se dovodi i stranac. tako da Meleg za sada samo rotacija
Nikodije Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 (edited) i sve to u zbiru ne kosta ni cetvrtinu para za koje je prodat 1 racic. tek mozda sa ebisilijom i degenekom prebacimo pola racica. dr terzic opet doktorski Edited June 28, 2018 by Nikodije
Ratamahatta Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Za Melega sam negde procitao (mozda bas ovde) da Miloje planira njega za atare. Valja li cemu taj Imbecilio™?
levi Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Pešić Srnić Ben Jevtović Krstičić Jovičić Gobeljić Babić Savić Stojković Borjan https://www.youtube.com/watch?v=h_udC9ivVfQ
samo_opusteno Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Dobili smo Apolon 1-0. Najjaci tim Apolona je igrao, u prvenstvu se klali za titulu sa Apoelom i igrali grupu LE. Nisu nam sansu stvorili, Borjan bukvalno bez posla. Mi mogli jos koji metnuti. Ekipa vec sad fizicki utegnuta, Krsticic kidise na golmana i igra presing. Jevtovic zanimljiv igrac, mogao bi biti dobar tandem krila sa Radonjom. Ostaje pitanje sta sa Benom u tom slucaju, danas je igrao amc ali to bi trebalo da igra Ebesilio, koji me podseca na klipovima na Musu Dembelea. Nadam se da nece zavaljati Radonju, ovo ce biti njegova sezona.
porucnik vasic Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Значи Милое већ затегао?Sent from my iPhone using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Au jebemti. Tuga. Počivaj u miru, legendo
Hamlet Strašni Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Neka mu je laka crna zemlja. Pas na Marakani Druli protiv Meca pamtiću zauvek.
samo_opusteno Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Pasovi ka Drulicu kroz sumu igraca su mi 1 od hajlajta praćenja Zvezde iz mladosti. Pocivaj u miru majstore.
Hamlet Strašni Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Baš mi nešto došlo teško zbog njega. Verovatno jedan od poslednjih mojih heroja zvezdinih igrača. Posle sam suviše omatorio za to. Nije mu se dalo, sa Zvezdom u LŠ, u Engleskoj povrede, nije igrao veliko takmičenje sa reprezentacijom i na kraju umro u 45 godini. Život je besmislen
pbg12345 Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 6 hours ago, levi said: Pešić Srnić Ben Jevtović Krstičić Jovičić Gobeljić Babić Savić Stojković Borjan https://www.youtube.com/watch?v=h_udC9ivVfQ jel to brat gobelja i po levoj strani? koji smo dovodili popovica kad imamo gobelju? 1 hour ago, samo_opusteno said: Dobili smo Apolon 1-0. Najjaci tim Apolona je igrao, u prvenstvu se klali za titulu sa Apoelom i igrali grupu LE. Nisu nam sansu stvorili, Borjan bukvalno bez posla. Mi mogli jos koji metnuti. Ekipa vec sad fizicki utegnuta, Krsticic kidise na golmana i igra presing. Jevtovic zanimljiv igrac, mogao bi biti dobar tandem krila sa Radonjom. Ostaje pitanje sta sa Benom u tom slucaju, danas je igrao amc ali to bi trebalo da igra Ebesilio, koji me podseca na klipovima na Musu Dembelea. Nadam se da nece zavaljati Radonju, ovo ce biti njegova sezona. lepo zvuci ovo i kako se pokazao ben na amc? otkud srnic? zar on nije prodat i otisao? 1 minute ago, Hamlet Strašni said: Baš mi nešto došlo teško zbog njega. Verovatno jedan od poslednjih mojih heroja zvezdinih igrača. Posle sam suviše omatorio za to. Nije mu se dalo, sa Zvezdom u LŠ, u Engleskoj povrede, nije igrao veliko takmičenje sa reprezentacijom i na kraju umro u 45 godini. Život je besmislen +1 a valja svemu tome dodati i put pre zvezde onaj zivotni, a posledicno i fudbalski. pisali smo neki dan bas veliko sranje :(
Recommended Posts