pantelia Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 Kojom magijom je prvak Velsa povlascen u odnosu na prvaka Slovenije/Slovacke? Link to comment
Nikodije Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 (edited) ako ne udjemo u ligu sampiona, bice mnogo lakse da se udje u ligu evrope nego ranije, npr u odlucujucem kolu za ulazak u ligu evrope mogli bismo da igramo protiv karabaga, batea, dinama zg, serifa, malmea, aeka, sto je sve mnogo lakse nego sto je bilo protiv krasnodara prosle sezone, ili ostalih koji su mogli da nam dodju umesto krasnodara. hm, tj mi bismo mogli da budemo nosioci u 4. kolu kvalifikacija za ligu evrope, tek sad vidim. to je onda gotovo rutinski prolaz u ligu evrope ovi gore protivnici su ako ne budemo nosioci Edited May 22, 2018 by Nikodije Link to comment
Milosh76 Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 VAŽNI DATUMI (Liga šampiona):19. jun - žreb za 1. i 2. kolo kvalifikacija10. i 11. jul - prva utakmica 1. kola kvalifikacija17. i 18. jul - revanš 1. kola kvalifikacija23. jul - žreb za 3. kolo kvalifikacija24. i 25. jul - prva utakmica 2. kola kvalifikacija31. jul i 1. avgust - revanš 2. kola kvalifikacija6. avgust - žreb za 4. kolo kvalifikacija (plej-of)7. i 8. avgust - prva utakmica 3. kola kvalifikacija14. i 15. avgust - revanš 3. kola kvalifikacija21. i 22. avgust - prva utakmica 4. kola kvalifikacija28. i 29. avgust - revanš 4. kola kvalifikacija30. avgust - žreb za grupe Link to comment
pbg12345 Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 negde (mozda i ovde?) sam procitao da smo sigurni nosioci u 4 kolu kvalifikacija le, ako prodjemo 2 kolo kvalifikacija za ls (odnosno ispadnemo u 3 kolu kvalifikacija ls) sto mi se cini i da ovo gore milosevo potvrdjuje Link to comment
elementary Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 Tako je ,ako prodjemo drugo kolo LŠ i ispadnemo u trećem kolu bićemo nosioci u kvalifikacijama za Le.Sent from my Mi A1 using Tapatalk Link to comment
MiddleClass Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 Jako mi je ovo sto je zrijeb za narednu rundu prije odigravanja prvog meca prethodne. Link to comment
Nikodije Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 zanimljivo je da bi po ovom sistemu mogli dva puta da se sastanemo sa istim klubom u toku jednog leta - npr da igramo protiv seltika u drugom kolu kvalifikacija za cl, a kasnije i u 4. kolu kvalifikacija za le. Link to comment
assignment Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 Lepo je to sto je trener ostao, mogao bi covek da pomisli da ce u prelaznom roku biti love da popunimo odlaske najboljih igraca, posebno Kange i Boacija. Bez njih smo uspesno zavrsili JSL, ali ako misle da postignu opet neki solidan rezultat u LE (ili nekim cudom) ulaskom u LS trebace tu nekoliko dobrih igraca... Mi imamo narav da brzo zaboravimo odakle stizemo. Sada se ovde lako prica o nosiacima, kako je lako doci do grupe LE itd itd... Podseca me na sezonu kada smo za LS dobili Rangerse i pre prvog sudijskog zvizudaka su svi bili sigurni to je to, ovog puta nije MIlan ili Leverkuzen, vec "samo" jadni Skoti, i tu obicno puknemo bez problema. Samo mirno i bez euforije molim vas :-) Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 Мртви Наћо Ново ... Link to comment
Ratamahatta Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 Burzo Maradona je te veceri, s 21 godinom vec postao pokojni, nikad vise loptu nije zglavno sutnuo. Dje je on, sta radi? Link to comment
Apollo Creed Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 Iskusni crnogorski fudbaler,Igor Burzanović,nakon bogate igračke karijere koju je gradio u redovima Budućnosti,Crvene Zvezde,Nagoje,Irtiša i Hunana,svoj igrački put nastavlja u Petrovcu. Link to comment
porucnik vasic Posted May 22, 2018 Share Posted May 22, 2018 48 minutes ago, Apollo Creed said: Iskusni crnogorski fudbaler,Igor Burzanović,nakon bogate igračke karijere koju je gradio u redovima Budućnosti,Crvene Zvezde,Nagoje,Irtiša i Hunana,svoj igrački put nastavlja u Petrovcu. Прави човек на правоме месту. Ретко се деси такав сплет околности. Link to comment
Recommended Posts