John Coltrane Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 8 hours ago, LeBron said: Stojkovic da zna da centrira sa ovakvom ekipom bi imao bar dve asistencije po utakmici. Ko na menadzeru.
Jozef K. Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Odgledao sam highlights. Jeste da smo imali igrača više, ali je za paljenje koliko se brzo i na prvu igra. Baš je atraktiva. Jedva čekam utakmice protiv najboljih timova. Baš me interesuje da vidim gde smo.
Milosh76 Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Obojica odlicni, kao da godinama igraju zajedno
Apollo Creed Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Al davno nisam uživao na nekoj tekmi kao sinoć...
darkonet Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 uvek budu zanimljivi ovi komentari..na vreme sudija iskljucio igraca...i sa 11 su prelazili 40m pa su sigurno osteceni, kako vam ne dosadi ono sinoc je fantazija, ja sam zaboravio da Bena uopste nije bilo sinoc
hrkljush boys_2 Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Pozdrav ekipi, dugo vas čitam, pa... Elem, ova ekipa podsjeća na ekipe sa krajem osamdesetih i početkom devedesetih koje su poput kaznene ekspedicije išle kroz ligu, a nadam se da će najbolja potvrda toga biti utakmuca u nedelju. I dalje sam mišljenja da je Napoli u ovom momentu prevelik zalogaj, mada...
Constantin Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 54 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Pozdrav ekipi, dugo vas čitam, pa... Elem, ova ekipa podsjeća na ekipe sa krajem osamdesetih i početkom devedesetih koje su poput kaznene ekspedicije išle kroz ligu, a nadam se da će najbolja potvrda toga biti utakmuca u nedelju. I dalje sam mišljenja da je Napoli u ovom momentu prevelik zalogaj, mada... Pozdrav Hrkljuše :)
Bright Billy Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 (edited) sportski pozdrav, gazi! Edited September 16, 2018 by Bright Billy
Boza_zvani_Pub Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Referee: Szymon Marciniak (POL)Assistant Referee 1: Paweł Sokolnicki (POL)Assistant Referee 2: Tomasz Listkiewicz (POL)
FPLS Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Nisu bas morale poljske sudije protiv ekipe kojoj ce verovatno 2 Poljaka biti u 11 Steta zaista sto smo izvukli ovakve azdaje na zrebu, bilo je tu nekoliko grupa gde bi se ova nasa ekipa dobro posibala za trece mesto. Ovako, u utorak nam je verovatno jedina sansa da uzmemo neki bod, a i ona je mizerna. Ne secam se kad smo poslednji put igrali sa ekipom kvaliteta ovog Napolija, to je klasa iznad Salcburga, Cska, Krasnodara, onog Arsenalovog podmladjenog sastava... Pritom je taj i takav Napoli upadljivo slabiji od preostala dva tima. Bice to slicna utakmica ovoj nasoj sa Radnikom, samo sto cemo mi biti u ulozi Radnika. Neophodna je apsolutna disciplina i koncentracija svih 90 min ne bi li se izvukao pristojan rezultat i eventualno docekao neki kiks (citaj Maksimovica). Budemo li kao u Salcburgu prepustili sredinu terena i gadjali Boacija dugim loptama najebali smo. Ovi su prosto prebrzi napred i izmesace Vujadina, Zula i ekipu ocas posla ako ih pustimo da igraju. Zato se nadam identicnom sastavu kao protiv Radnika, sa Jovicicem na klupi a Causicem na terenu i jedino Benom umesto Kafua. Pa da probamo da drzimo lopti koliko se moze i uspostavimo nekakvu ravnotezu na sredini. Ako izdrzimo pocetni nalet, kako vreme bude prolazilo, oni ce sve vise rizikovati, pa se mozda ukaze sansa za neku kontru. Sve u svemu - jebeno, ali jedva cekam tekmu i bice to vece za uzivanje kakav god bude krajnji ishod. A ubedjen sam da se necemo obrukati ni na jednoj utakmici, ocekujem pristojne poraze uz dobru borbu.
Milosh76 Posted September 17, 2018 Posted September 17, 2018 Ocekujem jednu pobedu u 6 utakmica, a mozda j koju neresenu
Recommended Posts