MiddleClass Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Clanovi su uzimali po 4 kompleta. Dosta je prodato...
Прслин Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Мени је ортак који ми је набавио улазницу за Ливерпул рекао да је у просторијама клуба сат времена након што је саопштено да карата више нема остало стотинак разних ”фаца” (умишљених или не, али навикнутих да их тако третирају) који су пушнули за улазнице и онда тако стајали наоколо верујући да ће баш њима неко да приђе и каже ”Е, за тебе имамо”. У шоку су били потпуном што су пушнули. Други ортак, који зна шта прича, каже ми и да апсолутно никада није било оволико интересовање. Изгледа и да ми је он набавио комплет, данас би требало да га преузмем али док не видим - не верујем.
Weenie Pooh Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Pošto ta jedna viška, Prsline? Tj. dve, ako ti ni iz kompleta ne treba za mrski Liverpul?
Cash Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 1 hour ago, Weenie Pooh said: Pošto ta jedna viška, Prsline? Tj. dve, ako ti ni iz kompleta ne treba za mrski Liverpul? Liverpool ti dolazi u Bg i ti nisi isao u red da se izboris za kartu
Milosh76 Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Pise u Novostima da je klub duzan da po propisima Uefe pusti 1000 ulaznica na dan utakmice sa Napolijem
nisam ja Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 3 hours ago, Plajvi said: Jebes mi mater ako 30 tisuca karata nije otislo prijateljima kluba™. danas, na jednom eventu™ izvesni M. Kalenić™ je preko razglasa rekao da ima karte za napoli. cena je, razume se, malo jača ali hehe, nadž-nadž.
copkillah Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 8 minutes ago, nisam ja said: danas, na jednom eventu™ izvesni M. Kalenić™ je preko razglasa rekao da ima karte za napoli. cena je, razume se, malo jača ali hehe, nadž-nadž. link?
nisam ja Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 4 minutes ago, copkillah said: link? šta link? nema link, čuo sam uživo. mislim možda je to neko šaljenje, al kakav je ono balvan - teško.
Azdaja Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Pošaljite delije iz leskovac da mu oduzmu te pakete i daju pravim navijačima.
Milosh76 Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Dzabe, taj iz Leskovac je prodavao lazne karte. A da je stavio 300e em bi prodao, em niko ne bi znao za njega.
Weenie Pooh Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 5 hours ago, Cash said: Liverpool ti dolazi u Bg i ti nisi isao u red da se izboris za kartu Jebiga, mislio sam da je uz Liverpul u Srbiju stigla i funkcionalna onlajn kupovina, kad ono međutim (Evo gledam sad nečiji oglas, "mijenjam ulaznicu Crvena zvezda-PSŽ za Zvezda-Liverpul", srećno mu bilo.) Kako inače stoje stvari sa tapkarošima, koliko bi realno bilo ako se odvučem do stadiona npr. pred utakmicu sa Napolijem da nađem karte za Liverpul?
copkillah Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 46 minutes ago, Milosh76 said: Dzabe, taj iz Leskovac je prodavao lazne karte. A da je stavio 300e em bi prodao, em niko ne bi znao za njega. Kako onda "karte oduzete i vraćene u Beograd"?
Milosh76 Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Niti sam clan grupe Delije niti sam iz Leskovca, tako da ne znam sta da ti odgovorim, a da budes zadovoljan.
copkillah Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Niti sam clan grupe Delije niti sam iz Leskovca, tako da ne znam sta da ti odgovorim, a da budes zadovoljan.Pa izneo si tvrdnju koja jedan kontradiktorna sa "saopštenjem" pomenute grupe pa sam pretpostavio da znaš nešto
Milosh76 Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 (edited) Znam da je falsifikat, a nemam pojma sta im znaci "vracamo za Beograd"... Edited September 12, 2018 by Milosh76
Recommended Posts