Ratamahatta Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Kosan ima bogatu istoriju fejlova, to - pa Ekeren, pa mu je Bajern pobeg'o s tanjira (zivot i prikljucenija Tonija Krosa + Smuci koji u 5 godina 2x prima gol s istog mesta na isti nacin), pa Aris. Zamislite samo paralelni univerzum i naslov u Zurnalu : Kosan ponistio Hicfelda. Svrsavanje kao Zivadinovicevo kad smo stvarno koknuli Lama Blama i Klose Mose Fosea, nakon sto su nas uvek dobijali na srecu.
James Marshall Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Meni je jedna od dražih utakmica iz tih "jadni smo" faza iz žonpijevog mandata, onaj povratak protiv Tbilisija, kad smo već bili otpisani, ono je baš bilo u stilu Lazara. Ekipa škarta, otpadnika, sa sve mutavim žonpijem na klupi, ali nekako su bili simpatični i dragi u toj svojoj jadnosti.
levi Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 paralelni univerzum u kome je Helsinki fejl u stvarnosti Kosan je izbacio Helsinki, a sledeće godine ruski Rotor i Metz, a ispao od Lyona bez domaćeg terena
pantelia Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Meni je ubedljivo najgora utakmica bio Sasuolo. U Italiji smo bez problema mogli 10 golova da primimo.
Ratamahatta Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 (edited) Takodje mi dan danas nije jasno kako smo odvukli Ludogorec u produzetke ovde, bili smo zreli za jedno 7-8, kakve su majmune Kafu, Marselinjo, Vanderson pravili od svih, imena sam im dobro zapamtio. I sve to nakon sto smo jos tamo mogli da ih dokusurimo jer smo okrenuli na 2-1 i imali mrtvu sansu za treci. Edited September 10, 2018 by Plajvi
Cash Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 18 minutes ago, levi said: paralelni univerzum u kome je Helsinki fejl u stvarnosti Kosan je izbacio Helsinki, a sledeće godine ruski Rotor i Metz, a ispao od Lyona bez domaćeg terena Prvu u helsinkiju ste izgubili 1:0 uz bas sramotnu igru. U revansu ste odma poveli 2:0 u drugom poluvremenu je kosan igrao na kontre,bilo je par puta vruce pred Jevricevim golom.
Sam Spade Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 2 hours ago, adasevic said: Ako bas hoces evropsku utakmicu, onda je to Kosanovo gostovanje Arisu i "ponosnih" 3-0 kada Kosan u debelom minusu vadi jedinog spica i pojacava odbranu... Uz onu genijalnost reprezentacije sa Rusima to je jedini mec gde je neka nasa ekipa igrala bez i jednog napadaca... Tačnije, 80 minuta je Koroman izigravao špica, pa je posle ubacio Jestru.
Ratamahatta Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Ispostavilo se da je to bio mudar potez all along, jer smo primili 2 koma posto je ubacio spica.
Boza_zvani_Pub Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 1 hour ago, James Marshall said: Meni je jedna od dražih utakmica iz tih "jadni smo" faza iz žonpijevog mandata, onaj povratak protiv Tbilisija, kad smo već bili otpisani, ono je baš bilo u stilu Lazara. Ekipa škarta, otpadnika, sa sve mutavim žonpijem na klupi, ali nekako su bili simpatični i dragi u toj svojoj jadnosti. Jedna od boljih atmosferqa u poslednje vreme na stadionu
pbg12345 Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 3 hours ago, harper said: Bas neki dan sam pricao s osobom koja je bila sa klubom na tom gostovanju. Kaze da su se igraci toliko uplasili te utakmice da je skoro ceo tim imao stomacne probleme pred pocetak. Valjda se Ziga povredio i nije mogao da igra, tako nekako. generalno je tad bila losa atmosfera pred revans i pored sasvim ok rezultata u prvoj cini mi se da aposlutno niko nije verovao da mozemo dalje bisevac nas je samo dokosurio a to je jedna od najboljih zvezdinih ekipa od raspada sfrj na ovamo gledajuci striktno domace igrace verovatno i najbolja
James Marshall Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Meni nešto u glavi onaj ćelavi Miladinović, half, kad god pomislim na PSV, je li on igrao tu ili je kriv za golove u BG
Bright Billy Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Paralelno sa A timom, za učešće u Ligi šampiona pripremaju se i omladinci Crvene zvezde. Izabranici Bratislava Živkovića, takođe, igraju protiv Napolija, Pari Sen Žermena i Liverpula, a nekadašnji fudbaler crveno-belih odredio je spisak od 40 igrača koji će konkurisati za tim. Glavni aduti su trojica već prekomandovanih u prvi tim - napadač Dejan Joveljić, levi bek Aleksa Terzić i golman Miloš Gordić. Oni su i najstariji, pošto su prva dvojica rođeni 1999. godine, a Gordić 2000. Najmlađi je četvrti golman mreže, inače član selekcije mlađih kadeta - Marko Ćopić, koji je rođen 2003. Većina igrača su 2001. godište (njih 25), a 11 ih je rođeno 2002.
Moća Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Koliko ce kompleta moci da se kupi preko naloga iticket.rs? Negde sam video samo dva.
Recommended Posts