Milosh76 Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Pravila pravila, da bi me udavila... http://crvenazvezdafk.com/scc/vest/7505/Apel-navijacima
Ratamahatta Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Kad nam dodje napad nezahvalnosti pa kritikujemo Vujadina, Stojka, Srnica i Jovicica.
Milosh76 Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Za kupovinu preko iticket.rs mora se imati nalog... cisto ako neko pokusava da zna unapred
John Coltrane Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Od jutros im je sajt cao “zbog prevelikog broja zahteva”Sent from my iPhone using Tapatalk
Captain_Darling Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 14 hours ago, Plajvi said: Kad nam dodje napad nezahvalnosti pa kritikujemo Vujadina, Stojka, Srnica i Jovicica. Овај ћелави десно убедљиво најбољи
Apollo Creed Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 14 hours ago, Plajvi said: Kad nam dodje napad nezahvalnosti pa kritikujemo Vujadina, Stojka, Srnica i Jovicica. +
Ratamahatta Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Ta utakmica je poslastica. Secam se da je Orlandic dobio loptu na 20 metara ukoso od gola i nadriblao je 20 metara unazad i mislim da je onda dodao Miligramu™. Pavicevic je u prvoj dobio crveni u drugom minutu. Savicevic je iz cista mira sam k'o duh na sred terena dodao loptu u aut, daleko od bilo koga. Majku ti jebem, to je bilo pre samo 3 godine. Miloe.
Apollo Creed Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Ovaj stadion ima magiju! Ovde su padali i jači timovi od Kairata. Kairat znam dobro, jer je dosta igrača igralo u Rusiji. Imaju brze igrače i izvanredan napad. Ali nisu Mančester junajted. Daj Bože da se zna posle prve utakmice ko će dalje, samo da oni ne budu ti”, rekao je u svom stilu Božović
Milosh76 Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 "Nikada nisam birao protivnike. Kad si u 32 u Evropi ko god da dođe svejedno je. Pričali su i da Zvezda nikada neće da uđe u Ligu šampiona, a sad pričaju da neće da uzme ni bod. Neki se tako slade. A zašto, na primer, ne bi rekli da će Zvezda da bude prva u grupi", rekao je trener Milojević
Segundo Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Ta utakmica je poslastica. Secam se da je Orlandic dobio loptu na 20 metara ukoso od gola i nadriblao je 20 metara unazad i mislim da je onda dodao Miligramu[emoji769]. Pavicevic je u prvoj dobio crveni u drugom minutu. [emoji23] Savicevic je iz cista mira sam k'o duh na sred terena dodao loptu u aut, daleko od bilo koga. Majku ti jebem, to je bilo pre samo 3 godine. [emoji3] Miloe. To je prva i jedina utakmica koju sam u svom životu uživo pogledao, a da sam na manje od pola bio gotov da odem sa stadiona. Uvek ostanem do kraja, kako god bilo. Drugar me nekako naterao da ostanemo, jer nismo tokom dana bili u Bg-u, pa se iscimali nekako da stignemo na vreme željni fudbala. Milion uzasnih izdanja sam pogledao uživo, ali onakav jad definitivno nisam nikada doživeo. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Apollo Creed Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Ma kakvi, ono sa Sasuolom away je bilo nešto najjadnije ikad. Bez premca. Spoiler
adasevic Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 NIje to ni blizu najgoreg sto sam gledao Na zalost je bilo bas dosta uzasnih utakmica. Tesko je odrediti koja je stvarno najgora, ali meni je najteze pala pobeda na BSK Borcom na stadionu OFKe, kad je Pizon bio tener. Kakav je ono antifudbal bio...
gervasius twinkleminkleson Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Dobro, makar je za najgoru utakmicu zestoka konkurencija.
Recommended Posts